Ця страва одна з найпопулярніших. Не завжди свинина виходить в духовці м’якою і це часто засмучує кожну господиню, зазначають Патріоти України.
Свинина виходить мега соковитою, м’якою і має певну пікантність. А секрет в гірчиці! Все дуже просто. Ви можете приготувати цю страву порційно стейками. Для різноманітності святкового столу це дуже зручний варіант. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.
В першу чергу вимиваємо і обсушуємо свинину. Потім нарізаємо стейками, товщиною в 1 см.
Після чого, накриваючи харчовою плівкою, відбиваємо їх з двох сторін. Солимо і перчимо шматочки.
Тепер беремо форму для запікання і змащуємо її олією. Розміщуємо підготовлені стейки і змащуємо їх гірчицею. У такому вигляді залишаємо на півгодини.
Потім очищаємо ріпчасту цибулю і нарізаємо її тонкими півкільцями. Відправляємо в окрему ємність і заливаємо кип’ятком.
Залишаємо на 15 хвилин. Це ми робимо для того, щоб прибрати гіркоту. Після закінчення потрібного часу розкладаємо поверх м’яса.
Після чого все змащуємо майонезом.
Тепер вимиваємо і обсушуємо помідори. Нарізаємо їх тонкими кружечками. Відправляємо слідом.
Потім, використовуючи терку, натираємо на середній фракції твердий сир і укладаємо його поверх інших інгредієнтів.
Розміщуємо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на півгодини.
Після закінчення потрібного часу страва готова. До столу можна подавати гарячою.
Цільнозернове борошно – незамінний продукт для всіх, хто хоче харчуватися правильно. Це корисно, і ми впевнені, що ви спечете з нього чимало смачних штук, але далі піде мова, як правильно його використовувати і зберігати, передають Патріоти України. Зе...
Існує безліч рецептів яблучного пирога, але цей, безсумнівно, вам повинен сподобатися. Пиріг вологий, сочний і оригінальний, що робить його особливим на смак, передають Патріоти України. Для тіста. Для начинки. Верх. Яблучний пиріг готовий! Смакуйте із...