Ця страва одна з найпопулярніших. Не завжди свинина виходить в духовці м’якою і це часто засмучує кожну господиню, зазначають Патріоти України.
Свинина виходить мега соковитою, м’якою і має певну пікантність. А секрет в гірчиці! Все дуже просто. Ви можете приготувати цю страву порційно стейками. Для різноманітності святкового столу це дуже зручний варіант. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.
В першу чергу вимиваємо і обсушуємо свинину. Потім нарізаємо стейками, товщиною в 1 см.
Після чого, накриваючи харчовою плівкою, відбиваємо їх з двох сторін. Солимо і перчимо шматочки.
Тепер беремо форму для запікання і змащуємо її олією. Розміщуємо підготовлені стейки і змащуємо їх гірчицею. У такому вигляді залишаємо на півгодини.
Потім очищаємо ріпчасту цибулю і нарізаємо її тонкими півкільцями. Відправляємо в окрему ємність і заливаємо кип’ятком.
Залишаємо на 15 хвилин. Це ми робимо для того, щоб прибрати гіркоту. Після закінчення потрібного часу розкладаємо поверх м’яса.
Після чого все змащуємо майонезом.
Тепер вимиваємо і обсушуємо помідори. Нарізаємо їх тонкими кружечками. Відправляємо слідом.
Потім, використовуючи терку, натираємо на середній фракції твердий сир і укладаємо його поверх інших інгредієнтів.
Розміщуємо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на півгодини.
Після закінчення потрібного часу страва готова. До столу можна подавати гарячою.
Відмова від солодкого має безліч позитивних ефектів для організму. Перш за все, стабілізується рівень цукру в крові, що допомагає уникати різких стрибків енергії та апетиту, передають Патріоти України. Поліпшується стан шкіри. Зменшення цукру знижує ри...
Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...