Є невеликий секрет: Найм’якша свинина в духовці - як приготувати

Ця страва одна з найпопулярніших. Не завжди свинина виходить в духовці м’якою і це часто засмучує кожну господиню, зазначають Патріоти України.

Свинина виходить мега соковитою, м’якою і має певну пікантність. А секрет в гірчиці! Все дуже просто. Ви можете приготувати цю страву порційно стейками. Для різноманітності святкового столу це дуже зручний варіант. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Необхідні продукти:

  • 300 гр свинини
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 150 гр твердого сиру
  • 2 помідори
  • 100 гр майонезу
  • 1 чайна ложка гірчиці
  • сіль і чорний мелений перець за смаком

Покроковий процес приготування:

В першу чергу вимиваємо і обсушуємо свинину. Потім нарізаємо стейками, товщиною в 1 см.

Після чого, накриваючи харчовою плівкою, відбиваємо їх з двох сторін. Солимо і перчимо шматочки.

Тепер беремо форму для запікання і змащуємо її олією. Розміщуємо підготовлені стейки і змащуємо їх гірчицею. У такому вигляді залишаємо на півгодини.

Потім очищаємо ріпчасту цибулю і нарізаємо її тонкими півкільцями. Відправляємо в окрему ємність і заливаємо кип’ятком.

Залишаємо на 15 хвилин. Це ми робимо для того, щоб прибрати гіркоту. Після закінчення потрібного часу розкладаємо поверх м’яса.

Після чого все змащуємо майонезом.

Тепер вимиваємо і обсушуємо помідори. Нарізаємо їх тонкими кружечками. Відправляємо слідом.

Потім, використовуючи терку, натираємо на середній фракції твердий сир і укладаємо його поверх інших інгредієнтів.

Розміщуємо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на півгодини.

Після закінчення потрібного часу страва готова. До столу можна подавати гарячою.

ТОП-2 способи, щоб макарони та рис не злипалися

субота, 20 квітень 2024, 7:12

Через те, що у рисовій крупі та макаронних виробах є велика кількість крохмалю, під час приготування може бути типова проблема - злипається страва. Кулінари радять скористатися двома перевіреними способами, щоб і рис, і макарони не перетворилися на гле...

А ви це знали? Чи можна варити суп на воді з-під крана - несподівана відповідь експертів

субота, 20 квітень 2024, 6:56

Якщо одні господині сміливо використовують воду з-під крана для приготування страв чи напоїв, то інші готують лише на фільтрованій чи бутильованій воді. Та що робити, коли немає можливості фільтрувати воду чи купити бутильовану? ТСН розповідає, чи безп...