Є невеликий секрет: Найм’якша свинина в духовці - як приготувати

Ця страва одна з найпопулярніших. Не завжди свинина виходить в духовці м’якою і це часто засмучує кожну господиню, зазначають Патріоти України.

Свинина виходить мега соковитою, м’якою і має певну пікантність. А секрет в гірчиці! Все дуже просто. Ви можете приготувати цю страву порційно стейками. Для різноманітності святкового столу це дуже зручний варіант. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Необхідні продукти:

  • 300 гр свинини
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 150 гр твердого сиру
  • 2 помідори
  • 100 гр майонезу
  • 1 чайна ложка гірчиці
  • сіль і чорний мелений перець за смаком

Покроковий процес приготування:

В першу чергу вимиваємо і обсушуємо свинину. Потім нарізаємо стейками, товщиною в 1 см.

Після чого, накриваючи харчовою плівкою, відбиваємо їх з двох сторін. Солимо і перчимо шматочки.

Тепер беремо форму для запікання і змащуємо її олією. Розміщуємо підготовлені стейки і змащуємо їх гірчицею. У такому вигляді залишаємо на півгодини.

Потім очищаємо ріпчасту цибулю і нарізаємо її тонкими півкільцями. Відправляємо в окрему ємність і заливаємо кип’ятком.

Залишаємо на 15 хвилин. Це ми робимо для того, щоб прибрати гіркоту. Після закінчення потрібного часу розкладаємо поверх м’яса.

Після чого все змащуємо майонезом.

Тепер вимиваємо і обсушуємо помідори. Нарізаємо їх тонкими кружечками. Відправляємо слідом.

Потім, використовуючи терку, натираємо на середній фракції твердий сир і укладаємо його поверх інших інгредієнтів.

Розміщуємо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на півгодини.

Після закінчення потрібного часу страва готова. До столу можна подавати гарячою.

Буде смакота! Кулінарна хитрість, яка здатна зробити м’ясний фарш легшим за пух

четвер, 21 листопад 2024, 23:10

Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...