Є один маленький секрет: Рецепт єврейських дерунів-латкес

Латкес – традиційна єврейська страва, яку часто готують саме на Хануку. Ззовні вона схожа на звичні нам деруни (тертюхи), але в латкес є один секретний інгредієнт, який робить її незвичною, але дуже смачною, зазначають Патріоти України.

Рецепт єврейської страви латкес

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 4


Приготування:

  1. Ретельно помийте та почистіть картоплю від шкірки.
  2. Натріть її на грубій тертці.
  3. Цибулю подрібніть блендером або дрібно наріжте ножем.
  4. Відіжміть з картоплі зайвий сік.
  5. Змішайте в глибокому посуді картоплю, цибулю, яйце, борошно, пармезан та присмачте спеціями.
  6. Розігрійте сковорідку з олією та обсмажте на ній латкес (деруни). Для цього викладіть по 1 – 2 столові ложки картопляної маси та обсмажте з обох сторін.
  7. Розкладіть готову страву на тарілки, полийте сметаною та подавайте латкес до столу. Смачного!

Ніхто не залишиться байдужим: Рецепт салату-шаурми з соковитою куркою

середа, 19 січень 2022, 22:15

Вражаюча подача страви не залишить осторонь навіть витонченого гурмана. У ній поєднується одразу дві страви: шаурма та салат, зазначають Патріоти України. Салат-шаурма з курятиною: рецепт. Приготування:. Приготування:. 1. Заздалегідь нарізані овочі трі...

Із бананів, які починають псуватися: Рецепт смачної випічки до чаю

середа, 19 січень 2022, 21:14

Інгредієнти:. Спосіб приготування:. 1. Для початку збити яйця з цукром та маслом. 2. Банани очистити від шкірки та розім`яти у пюре. Додати його у яєчну масу. 3. Борошно змішати з розпушувачем та корицею. 4. Змішати сухі інгредієнти з рідкими до однорі...