Латкес – традиційна єврейська страва, яку часто готують саме на Хануку. Ззовні вона схожа на звичні нам деруни (тертюхи), але в латкес є один секретний інгредієнт, який робить її незвичною, але дуже смачною, зазначають Патріоти України.
Рецепт єврейської страви латкес
Приготування:
рибний суп – це, мабуть, чудова нагода приготувати ресторанну страву в домашніх умовах. Навіть за мінімальних зусиль ця розкішна страва завжди виходить смачною, передають Патріоти України. Однак деякі хитрощі допоможуть грибному супу стати по-справжньо...
Локшина швидкого приготування – страва, що користується величезною популярністю серед студентів та людей, в яких немає часу на готування, передають Патріоти України. Створення страви не займає багато часу і не забирає майже жодних сил: потрібно лише за...