
Літо – чудова пора вибиратися на пікнік! А який пікнік без шашлику? І який шашлик без фірмових секретів кухаря? Читайте та мотайте на вус, передають Патріоти України.
На цей рахунок є різні думки, адже сіль витягує з м’яса дорогоцінний сік і бажано її додати наприкінці маринування, проте, якщо на кухні є хороша морська сіль, то маринад можна присолити відразу. У цьому випадку крупинки тануть повільно, віддаючи сіль м’ясу поступово та акуратно. Єдине, потрібно періодично все помішувати, щоб їх рівномірно розподілити. Якщо ж є тільки стандартна дрібна «Екстра» або середнього помелу, то її краще додавати десь за півгодини до готування.
Але, все ж таки, професійні шашличники радять використовувати сіль після завершення приготування шашлику, тобто потрібно солити вже готове м’ясо. І тут гурмана не розчарують ні консистенція, ні смакові якості страви.
Іноді нас раптом тягне на лимони, квашену капусту чи інші кислі продукти. Такі бажання не випадкові - вони можуть сигналізувати про певні зміни в організмі або нестачу корисних речовин, передають Патріоти України. 1. Проблеми з травленням Якщо вам хоч...
Постійна тяга до солодкого може бути не просто любов’ю до цукерок, а сигналом, що організму бракує певних речовин або енергії. Лікарі пояснюють, що бажання з’їсти щось солодке часто вказує на приховані проблеми з харчуванням чи гормональним фоном, пере...