Літо – чудова пора вибиратися на пікнік! А який пікнік без шашлику? І який шашлик без фірмових секретів кухаря? Читайте та мотайте на вус, передають Патріоти України.
На цей рахунок є різні думки, адже сіль витягує з м’яса дорогоцінний сік і бажано її додати наприкінці маринування, проте, якщо на кухні є хороша морська сіль, то маринад можна присолити відразу. У цьому випадку крупинки тануть повільно, віддаючи сіль м’ясу поступово та акуратно. Єдине, потрібно періодично все помішувати, щоб їх рівномірно розподілити. Якщо ж є тільки стандартна дрібна «Екстра» або середнього помелу, то її краще додавати десь за півгодини до готування.
Але, все ж таки, професійні шашличники радять використовувати сіль після завершення приготування шашлику, тобто потрібно солити вже готове м’ясо. І тут гурмана не розчарують ні консистенція, ні смакові якості страви.
Яйце є невід’ємним інгредієнтом багатьох страв. Але далеко не кожна господиня знає, як правильно розбити їх. Враховуйте поради досвідчених кухарів, які допоможуть впоратися з цим процесом, передають Патріоти України. Удар ножем призводить до того, що о...
Свіжі овочі не завжди добре зберігаютья, навіть якщо зберігати їх у холодильнику. Часто вони в’януть, через що чистити їх стає важко, передають Патріоти України. Але господині знайшли вихід навіть із такої ситуації, завдяки чому дуже економлять і час, ...