
Плов – це популярна страва східної кухні, яка багатьом припала до вподоби. Однак не всі вміють його правильно готувати, передають Патріоти України.
Якщо не знати про те, як саме додавати певні продукти і який справжній склад інгредієнтів, то виходить рисова каша з м’ясом.
Традиційний плов має бути приємного жовтого кольору. Але не всім господиням вдається цього домогтися.
У східних кулінарів є свої секрети, про які багато хто не знає.
Японський рис - це не просто гарнір, а основа багатьох страв. Секрет ідеальної консистенції — розсипчастий, пружний, але не липкий рис - криється в традиційному японському ритуалі промивання та замочування, передають Патріоти України. Чому промивання в...
Медики-дослідники, які раніше пояснювали, чому не рекомендується пити каву натще, назвали фрукти, які варто вживати тим, хто піклується про здоров'я серця, передають Патріоти України. У першу чергу, як пише ресурс parade.com, фрукти допоможуть людям, я...