Плов – це популярна страва східної кухні, яка багатьом припала до вподоби. Однак не всі вміють його правильно готувати, передають Патріоти України.
Якщо не знати про те, як саме додавати певні продукти і який справжній склад інгредієнтів, то виходить рисова каша з м’ясом.
Традиційний плов має бути приємного жовтого кольору. Але не всім господиням вдається цього домогтися.
У східних кулінарів є свої секрети, про які багато хто не знає.
У різних рецептах пропонують додавати в тісто розпушувач або соду, або обидва інгредієнта, щоб зробити випічку пористою та повітряною. Багато господинь вважають ці продукти взаємозамінними. Але професійні кондитери настійно не рекомендують замінювати о...
Помідори та сир нікого не здивують, але зробити з них оригінальну страву можна. З овочів зробимо форму, а з сиру – начинку у вигляді суфле, передають Патріоти України. Вам знадобляться наступні:. Помідори потрібно підібрати без дефектів. Розріжте їх на...