Сирники є ідеальною стравою, яка до вподоби як прихильникам здорового харчування, так і любителям солодких десертів. Тому однозначно варто навчитися готувати цю чудову страву для того, щоб вражати домашніх своєю кулінарною майстерністю. Існує безліч рецептів сирників на будь-який смак. Каменем спотикання в їх приготуванні часто стає сода, передають Патріоти України.
Деякі кухарі без тіні сумніву додаюь її до складу інгредієнтів, оскільки вона допомагає сирникам піднятися. При такому підході вони виходять неймовірно пишними та смачними.
Інші кулінари вважають, що сода псує смак сирників, додаючи не зовсім приємний відтінок смаку.
Якщо ви любите саме пухкенькі сирники, то без соди обійтися важко. Саме вона допомагає тісту піднятися та тримати форму.
При правильному додаванні соди ніякого додаткового смаку не з’явиться.
На 400 грам якісного кисломолочного сиру варто всипати всього 2 щіпки соди.
Можна обійтися без цього продукту. Однак тоді доведеться додати розпушувач. Як правило, половини чайної ложки буде достатньо для приготування стандартної порції сирників.
Багатьом здається, що у варінні картоплі немає нічого складного, але навіть у цієї нехитрої справи є свої нюанси. Ці моменти дуже впливають на смакові якості овочу, який стає основою багатьох страв, передають Патріоти України. Все починається з нарізув...
Коли ви п’єте чай із шоколадом, на артеріальний тиск можуть впливати кілька активних речовин, зокрема кофеїн, теобромін і теїн (той самий кофеїн у чаї). Ось що відбувається, передають Патріоти України.