Під час приготування м’ясного бульйону, зокрема з домашньої курки або свинини, якщо ви плануєте робити борщ. Багато хто радить використовувати рис, проте не в кожній страві він потрібен, передають Патріоти України.
Існують інші хитрощі досвідчених господинь, які допоможуть врятувати жирну першу страву. Найперше, що можна зробити, це зібрати ложкою жир. Бажано вимкнути суп, оскільки під час варіння бульбашки опускають частину жиру вниз.
Ще один спосіб: у зварений бульйон опустити декілька кубиків льоду. Жир збереться в круглі плями і їх легко буде зібрати ложкою.
Найбільш ефективно буде охолодити бульйон, щоб жир став твердою кіркою. Тоді можна зібрати повністю і використати для інших страв, наприклад, під час тушкування картоплі.
Грибний суп – це, мабуть, чудова нагода приготувати ресторанну страву в домашніх умовах. Навіть за мінімальних зусиль ця розкішна страва завжди виходить смачною, передають Патріоти України. Однак деякі хитрощі допоможуть грибному супу стати по-справжнь...
Під час приготування м’ясного бульйону, зокрема з домашньої курки або свинини, якщо ви плануєте робити борщ. Багато хто радить використовувати рис, проте не в кожній страві він потрібен, передають Патріоти України. Існують інші хитрощі досвідчених госп...