
Під час приготування м’ясного бульйону, зокрема з домашньої курки або свинини, якщо ви плануєте робити борщ. Багато хто радить використовувати рис, проте не в кожній страві він потрібен, передають Патріоти України.
Існують інші хитрощі досвідчених господинь, які допоможуть врятувати жирну першу страву. Найперше, що можна зробити, це зібрати ложкою жир. Бажано вимкнути суп, оскільки під час варіння бульбашки опускають частину жиру вниз.
Ще один спосіб: у зварений бульйон опустити декілька кубиків льоду. Жир збереться в круглі плями і їх легко буде зібрати ложкою.
Найбільш ефективно буде охолодити бульйон, щоб жир став твердою кіркою. Тоді можна зібрати повністю і використати для інших страв, наприклад, під час тушкування картоплі.
Нестача вітамінів взимку істотно змінює людину. Якщо в організмі не вистачає мікроелементів, необхідних для нормального обміну речовин, людина може відчувати потяг до гірких, гострих, солодких або, навпаки, солоних страв. Також подібні зміни смаку можу...
Грудень - час, коли кухні перетворюються на справжні майстерні. Стіл завалений мисками з начинкою та рядами вареників, що чекають своєї черги. Здається, все йде за планом: тісто м’яке, начинка ароматна, але вареники лопаються під час варіння. Замість п...