Багато господинь знають про те, що без муки якісні сирники приготувати складно. Продукт допомагає досягти однорідної консистенції, завдяки чому сирна страва тримає форму і не розсипається під час смаження. Але у муки є ряд недоліків, через які її не хочеться вводити до складу інгредієнтів. Зокрема, страва виходить не такою смачною та ніжною, бо борошно «забиває» сирники, передають Патріоти України.
Цей інгредієнт є на полиці будь-якої господині. Йдеться, звичайно, про манну крупу. Смак її приємніший, тому манка значно краще «вписується» до складу сирників.
На стандартну порцію сиру слід брати кілька великих ложок крупи. Також манку можна сміливо використовувати для панування.
Якщо з якихось причин і манна крупа вам не смакує, то варто звернути увагу на рисове борошно.
Якщо тісто для сирників вийшло занадто вологим, цей компонент швидко впорається з недоліком. Також сирники на рисовому борошні будуть дуже смачними та ніжними.
Інші кулінари вибирають кукурудзяне борошно. Воно чудово справляється зі своїми безпосередніми завданнями та допомагає надати сирникам апетитного кольору.
Гіпертонія - одна з найпоширеніших хвороб серцево-судинної системи. Відсутність правильного харчування і лікування може призвести до таких серйозних ускладнень, як пошкодження судин, серцева й ниркова недостатність, проблеми зі зором та інсульт, переда...
Ви помічали, що з часом мед у банці стає твердим і його важко набрати ложкою? Це зовсім не означає, що він зіпсувався! Професійний пасічник Войцех Марговничи розповідає, чому мед кристалізується, які сорти застигають швидше, як правильно зберігати мед ...