
Млинці не вважаються стравою, яку складно приготувати. І все ж таки існує чимало нюансів, які необхідно враховувати. На смакові якості та консистенцію млинців можуть серйозно вплинути обставини, які спочатку здаються незначними, передають Патріоти України.
Наприклад, спосіб додавання борошна до тіста. Здавалося б, досить просто виміряти потрібний обсяг цього сипучого інгредієнта та відправити його в основу для млинців. Але не все так просто. Борошняний компонент потребує попередньої обробки, інакше страва не вийде такою, що апетитно виглядає.
Не поспішайте класти муку в молочно-яєчну суміш. Спочатку сипкий продукт треба просіяти.
Саме пропускання через сито дозволяє зробити борошняний інгредієнт більш пухким. За рахунок цього млинці вийдуть пишними.
Однак поспішати не можна і з додаванням борошна, що просіюється. його бажано залишити “у спокої” на деякий час і тільки потім всипати в тісто.
Дотримання цієї рекомендації сприяє приготуванню неймовірно смачних млинців, які не тільки тануть у роті, але й дуже апетитно виглядають, перетворюючись на справжню прикрасу святкового столу.
Роками говорили: Не їж після 18:00. Цей міф особливо популярний серед тих, хто прагне схуднути. Але наука доводить: час вечері не головне. Ключовим є баланс калорій, склад їжі та час прийому відносно сну, передають Патріоти України. Якщо ви лягаєте спа...
Апельсини традиційно вважаються головним джерелом вітаміну С, проте насправді існує чимало продуктів, які містять цього вітаміну значно більше. Дієтологи наголошують: регулярне вживання таких фруктів, овочів і ягід допомагає зміцнити імунітет, покращит...