Є секрет! Як довше зберігати банани свіжими - лайфхак

Банани – один з найпопулярніших фруктів не лише в Україні, але і в світі. Він бюджетний, смачний та поживний. Також від досить часто використовується в якості перекусу. Саме тому, цей фрукт люди купують у надлишку, щоб він завжди був в наявності у холодильнику, передають Патріоти України

Проте, як правильно зберігати банани з точністю не знає ніхто. Одні експерти стверджують, що їх слід зберігати просто на кухонному столі, інші кажуть – у холодильнику. Як би там не було, варто знати певні лайфхаки, використання яких допоможе вам зберегти свіжіть бананів якнайдовше.

Одним з таких секретних способів поділився Express.У своїй статті видання посилається на слова доктора Ерін Картер, яка стверджує, що банани слід тримати окремо від будь-яких інших фруктів. А все тому, що вони є джерелом великої кількості газу етилену. Він значно пришвидшує псування фруктів та овочів, що знаходяться поряд.

Газ етилен знаходиться виключно у стеблах банана. Відповідно, під час його виділення починають псуватись не лише навколишні фрукти, але в самі банани. Для того, щоб уберегтись від цього, слід просто загорнути стебла банана у фольгу або у вощений папір. В результаті, газ не буде розлітатись навколо, наносячи шкоду продуктам. Та й самі банани таким чином зберігатимуться набагато довше.

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...

Не робіть так! ТОП-7 помилок господинь, які псують смак перших страв

п’ятниця, 22 листопад 2024, 10:12

Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...