Є секрет! Як довше зберігати банани свіжими - лайфхак

Банани – один з найпопулярніших фруктів не лише в Україні, але і в світі. Він бюджетний, смачний та поживний. Також від досить часто використовується в якості перекусу. Саме тому, цей фрукт люди купують у надлишку, щоб він завжди був в наявності у холодильнику, передають Патріоти України

Проте, як правильно зберігати банани з точністю не знає ніхто. Одні експерти стверджують, що їх слід зберігати просто на кухонному столі, інші кажуть – у холодильнику. Як би там не було, варто знати певні лайфхаки, використання яких допоможе вам зберегти свіжіть бананів якнайдовше.

Одним з таких секретних способів поділився Express.У своїй статті видання посилається на слова доктора Ерін Картер, яка стверджує, що банани слід тримати окремо від будь-яких інших фруктів. А все тому, що вони є джерелом великої кількості газу етилену. Він значно пришвидшує псування фруктів та овочів, що знаходяться поряд.

Газ етилен знаходиться виключно у стеблах банана. Відповідно, під час його виділення починають псуватись не лише навколишні фрукти, але в самі банани. Для того, щоб уберегтись від цього, слід просто загорнути стебла банана у фольгу або у вощений папір. В результаті, газ не буде розлітатись навколо, наносячи шкоду продуктам. Та й самі банани таким чином зберігатимуться набагато довше.

Смакота! Як приготувати ліниві млинці, які розлітаються по тарілках дуже швидко

субота, 18 січень 2025, 18:05

Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...

Як зробити тефтелі, які здивують оригінальним пікантним смаком

субота, 18 січень 2025, 17:13

Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...