
Під час приготування котлет іноді буває, що готові м’ясні вироби плоскі та збиті. На смак досить сухі та жорсткі, що робить страву не приємною для їжі. Як цього уникнути або що робити, якщо так сталося? Ділимося порадами з досвіду, передають Патріоти України.
На пишність котлет не вплине розпушувач, адже він підходить тісту. Додавати соду теж не варіант, оскільки вона не підніме м’ясні вироби.
Пишність котлет напряму залежить від цибулі. Дрібно порізана цибуля робить соковитим. Відповідно під час смаження м’ясо рівномірно разом із соком готується. Фарш не встигає “всмажитися” і стати сухим. Якщо все ж так сталося, що підсмажені котлети досить жорсткі, то рекомендуємо їх протушкувати у бульйоні чи у воді.
Хоча доступ до свіжих фруктів восени та взимку може бути проблемою, якщо ви живете в холодному кліматі, але ви, скоріше за все, вже помітили, що хурма з'являється у вашому місцевому продуктовому магазині. Загалом існує кілька сортів хурми, зокрема Фую,...
Мандарини - символ зими та свята: солодкі, соковиті і багаті на вітамін С. Вони зміцнюють імунітет, підтримують серце та нервову систему, а також допомагають боротися з осінньою втомою, передають Патріоти України. Але є «але»:. Як вибрати хороші мандар...