Є секрет! Як покращити смак покупного фаршу

Найсмачніший фарш виходить у тому випадку, якщо робити його самостійно зі свіжого м’яса відмінної якості. Але не завжди є час та можливість приготувати фарш самостійно, передають Патріоти України.

Подробиці

З метою економії часу багато господинь купують уже готовий продукт.

Не варто вважати, що придбаний в супермаркеті фарш обов’язково має бути несмачним чи несвіжим. Його можна вдосконалити та приготувати смачні страви.

Які секрети варто взяти на замітку:

  1. Смакові якості будь-якого фаршу можна покращити за допомогою свіжих пряних трав чи ароматної зелені. Готові страви будуть не лише соковитими, а й неймовірно смачними. Можна брати інші ваші улюблені спеції. Головна умова полягає в тому, що зелень має бути добре подрібнена.
  2. Відмінно відтіняє смак цибуля, особливо в тому випадку, якщо її попередньо обсмажити. До того ж ця хитрість допомагає фаршу стати соковитішим під час приготування.
  3. З фаршем добре поєднуються прянощі. Їхній вибір залежить від того, який тип м’яса був використаний. Універсальною приправою можуть стати такі варіанти, як хмелі-сунелі, карі, куркума. Також класичним поєднанням є сіль та свіжомелений чорний перець.
  4. Якщо ви плануєте готувати котлети з покупного фаршу, варто додати трохи цукру. Завдяки цьому з’являється апетитна скоринка навіть у тому випадку, якщо ви не станете використовувати паніровку.
  5. Також позитивно відбивається на смаку будь-якого фаршу терта картопля. Вона здатна нейтралізувати будь-які неприємні присмаки. Однак варто пам’ятати, що потрібно віджати надлишок рідини, щоб фарш був потрібної консистенції.

Є секрет! Як покращити смак покупного фаршу

неділя, 20 жовтень 2024, 23:10

Найсмачніший фарш виходить у тому випадку, якщо робити його самостійно зі свіжого м’яса відмінної якості. Але не завжди є час та можливість приготувати фарш самостійно, передають Патріоти України. З метою економії часу багато господинь купують уже гото...

Це справді працює! Названо продукти, які допомагають зняти стрес - і це не шоколад

неділя, 20 жовтень 2024, 22:10

Щоденний стрес може завдати шкоди здоров’ю. Збалансовані продукти можуть допомогти тілу впоратися з цим станом та його наслідками, передають Патріоти України з посиланням на Huffpost. Дієтолог Меггі Міхальчик розповів, що деякі продукти харчування мают...