Господині із задоволенням використовують сушені гриби у приготуванні страв. Це нескладно, якщо знати, як правильно їх підготувати для подальшого вдалого використання, передають Патріоти України.
Перед сушінням гриби мити не обов’язково, але перед приготуванням це потрібно зробити, особливо, якщо ви купували гриби на стихійному ринку.
Сушені гриби треба ретельно промити під проточною водою, а потім замочити. Підійде холодна вода чи молоко, яке пом’якшить смак грибів.
Готуючи перші страви додавайте гриби в каструлю потроху. У грибів самих по собі надто насичений смак, тому однієї жмені буде достатньо.
Після замочування грибів воду не використовуйте та злийте. Потім гриби промийте, щоб видалити пісок та сміття.
Варити бульйон краще на другій воді, перша часом має гіркуватий смак, тому її злийте.
Після замочування гриби наріжте, щоб після варіння у вас у каструлі не плавали величезні лопухи.
Якщо в рецепті вказана кількість свіжих грибів, сушених потрібно брати в 5 разів менше.
Хоча поради щодо схуднення можуть бути цілком перспективними, проте важливо детально досліджувати поради та відсіювати ті, що не дають результатів. Зокрема, замість швидких дієт краще зосередитись на зміні способу життя, додаючи регулярні тренування, з...
Пельмені цінують за смак та простоту приготування, з яким впораються навіть школярі, передають Патріоти України. Є кілька хитрощів при їх готуванні, які дозволять покращити якість пельменів. Страва завдяки їм не поступиться за смаком ресторанній. Пельм...