
Під час смаження заморожених котлет виділяється трохи більше рідини, ніж із щойно приготованих. Тому смажаться вони 15-20 хвилин, передають Патріоти України.
Напівфабрикати перед смаженням розморожувати не потрібно.
Щоб котлети вийшли по-домашньому смачними, потрібно обваляти їх у панірувальних сухарях.
Магазинні котлети продають уже в паніровці, але, як правило, її дуже мало.
По-друге, подивіться на етикетці, чи достатньо у фарші спецій.
Якщо крім солі та перцю в котлетах нічого немає, прянощі можна додати прямо в паніровку.
Приготування
Розігрійте сковороду з товстим дном.
Влийте олію. Її повинно бути трохи менше, ніж для домашніх котлет.
Викладіть котлети і смажте їх по 2-3 хвилини з кожного боку до золотистої скориночки.
Потім на сковороду потрібно влити воду і протушкувати котлети 10-15 хвилин.
Довго смажити магазинні котлети не потрібно, вони однаково належним чином не просмажаться, краще їх протушкувати.
А щоб смак котлет зробити більш домашнім, тушкувати котлети можна в підливі з борошна, олії та молока.
Святковий стіл не обов’язково має бути дорогим. Підготуйтеся до Нового року вже зараз, підібравши бюджетні рецепти. Страви з недорогих інгредієнтів можуть бути не менш смачними, ніж ті, що прийнято вважати дорогими делікатесами, передають Патріоти Укра...
Коли справа доходить до приготування рису, співвідношення між кількістю крупи та води має абсолютно вирішальне значення, як і температура, яка готує рис на різних етапах процесу, та тривалість його приготування, передають Патріоти України. Недоварюванн...