
Смачно та апетитно — буде саме так з минтаєм, якщо його правильно посмажити. Пересушити будь-яку рибу дуже просто. Щоб її не зіпсувати та приготувати смачно, скористайтеся порадами з цієї статті, передають Патріоти України.
Вам потрібно дві рибини. Зріжте все зайве, почистіть та наріжте великими шматочками. Викладіть в форму для запікання. Посипте сіллю, перцем. Якщо є приправи для риби, також буде добре. Полийте олією. Залиште маринуватися на 30 хвилин.
Три цибулини наріжте дрібним кубиком. Обсмажте до золотистого кольору на суміші масла та олії. Всипте ⅓ ч.л. соди та продовжуйте смажити до апетитного золотистого кольору.
Покладіть в сковороду рибу, накрийте кришкою та готуйте на повільному вогні ще 10-15 хвилин. Потім перегорніть шматочки. Додайте подрібнений часник (3 зубчики) та 6 помідорів чері, розрізаних навпіл.
Збийте виделкою 4 яйця та влийте до риби. Присипте подрібненою петрушкою. Через 15 хвилин стерва готова. Смачного!
Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...
Ранкова кава - звичний ритуал для мільйонів людей. Однак фахівці з харчування наголошують: деякі продукти в тандемі з кавою можуть спричинити дискомфорт з боку шлунка або перешкодити засвоєнню важливих нутрієнтів, передають Патріоти України. Ось що не ...