Є секрет! Як посмажити минтай, щоб він залишився соковитим

Смачно та апетитно — буде саме так з минтаєм, якщо його правильно посмажити. Пересушити будь-яку рибу дуже просто. Щоб її не зіпсувати та приготувати смачно, скористайтеся порадами з цієї статті, передають Патріоти України.

Як приготувати

Вам потрібно дві рибини. Зріжте все зайве, почистіть та наріжте великими шматочками. Викладіть в форму для запікання. Посипте сіллю, перцем. Якщо є приправи для риби, також буде добре. Полийте олією. Залиште маринуватися на 30 хвилин.

Три цибулини наріжте дрібним кубиком. Обсмажте до золотистого кольору на суміші масла та олії. Всипте ⅓ ч.л. соди та продовжуйте смажити до апетитного золотистого кольору.

Покладіть в сковороду рибу, накрийте кришкою та готуйте на повільному вогні ще 10-15 хвилин. Потім перегорніть шматочки. Додайте подрібнений часник (3 зубчики) та 6 помідорів чері, розрізаних навпіл.

Збийте виделкою 4 яйця та влийте до риби. Присипте подрібненою петрушкою. Через 15 хвилин стерва готова. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Діти точно оцінять! Як приготувати ніжні та повітряні пончики на молоці

понеділок, 19 травень 2025, 18:12

Молочні пончики, приготовлені вдома, будуть смачними та ніжними, якщо зробити правильне тісто. Повітряні, м’які, ароматні вироби порадують вас під час чаювання, передають Патріоти України. Для приготування пончиків беремо:. До молока додайте дріжджі та...

Як за кілька хвилин приготувати смачну карамель до млинців

понеділок, 19 травень 2025, 17:12

Млинці полюбляють всі. Їх готують з різними начинками, солоними й солодкими. Якщо в будинку є діти, то буває так, що поки всі млинці випечуться, дітвора вже частину з них з’їла ще гарячими. Такі вони смачні і без будь-якої начинки. Ми звикли що до млин...