Є секрет! Як посмажити минтай, щоб він залишився соковитим

Смачно та апетитно — буде саме так з минтаєм, якщо його правильно посмажити. Пересушити будь-яку рибу дуже просто. Щоб її не зіпсувати та приготувати смачно, скористайтеся порадами з цієї статті, передають Патріоти України.

Як приготувати

Вам потрібно дві рибини. Зріжте все зайве, почистіть та наріжте великими шматочками. Викладіть в форму для запікання. Посипте сіллю, перцем. Якщо є приправи для риби, також буде добре. Полийте олією. Залиште маринуватися на 30 хвилин.

Три цибулини наріжте дрібним кубиком. Обсмажте до золотистого кольору на суміші масла та олії. Всипте ⅓ ч.л. соди та продовжуйте смажити до апетитного золотистого кольору.

Покладіть в сковороду рибу, накрийте кришкою та готуйте на повільному вогні ще 10-15 хвилин. Потім перегорніть шматочки. Додайте подрібнений часник (3 зубчики) та 6 помідорів чері, розрізаних навпіл.

Збийте виделкою 4 яйця та влийте до риби. Присипте подрібненою петрушкою. Через 15 хвилин стерва готова. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Просто ідеальні! Як приготувати апетитні сирні оладки, за якими всі вишикуються в чергу

п’ятниця, 22 листопад 2024, 22:10

Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...

Це може здивувати! Кулінарні секрети, про які знає не кожна господиня

п’ятниця, 22 листопад 2024, 18:09

Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...