Є секрет! Як посмажити минтай, щоб він залишився соковитим

Смачно та апетитно — буде саме так з минтаєм, якщо його правильно посмажити. Пересушити будь-яку рибу дуже просто. Щоб її не зіпсувати та приготувати смачно, скористайтеся порадами з цієї статті, передають Патріоти України.

Як приготувати

Вам потрібно дві рибини. Зріжте все зайве, почистіть та наріжте великими шматочками. Викладіть в форму для запікання. Посипте сіллю, перцем. Якщо є приправи для риби, також буде добре. Полийте олією. Залиште маринуватися на 30 хвилин.

Три цибулини наріжте дрібним кубиком. Обсмажте до золотистого кольору на суміші масла та олії. Всипте ⅓ ч.л. соди та продовжуйте смажити до апетитного золотистого кольору.

Покладіть в сковороду рибу, накрийте кришкою та готуйте на повільному вогні ще 10-15 хвилин. Потім перегорніть шматочки. Додайте подрібнений часник (3 зубчики) та 6 помідорів чері, розрізаних навпіл.

Збийте виделкою 4 яйця та влийте до риби. Присипте подрібненою петрушкою. Через 15 хвилин стерва готова. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Є секрет! Як розм’якшити заморожене вершкове масло за кілька хвилин

понеділок, 24 лютий 2025, 8:12

Відомо, що заморожене вершкове масло досить довго розтає, передають Патріоти України. Якщо ж ви поспішаєте, бажаючи приступити до приготування випічки або бутербродів, то у вас немає зайвої години на очікування. Тому можна використати хитрі способи, як...

Як правильно замочити горох для супу: Названо помилки, які роблять господині

понеділок, 24 лютий 2025, 6:15

Чудова страва для холодного осіннього дня – гороховий суп, передають Патріоти України. Крім того, горох є важливою частиною збалансованого харчування. Фахівці рекомендують готувати різні страви на основі цього смачного, корисного та бюджетного продукту...