Є секрет! Як посмажити рибу, щоб вона не прилипала до сковороди

Існує простий спосіб отримання одночасно кулінарного задоволення та користі для організму, передають Патріоти України.

Йдеться про вживання риби. Саме цей продукт містить калій, натрій, фосфор, залізо, цинк та інші важливі для здоров’я мікроелементи.

Подробиці

Крім того, риба є неймовірно смачною стравою. У смаженому вигляді риба не залишає байдужим майже жодного гурмана.

Однак є обставина, яка може нівелювати задоволення від трапези.

Це прилипання риби до сковорідки. Через цю проблему не тільки знижується якість страви, а й псується сковорідка.

Втім, є невелика хитрість, що дозволяє запобігти неприємному результату.

Що потрібно додати в рослинну олію

Риба не буде прилипати до сковороди, якщо додати в олію один дешевий інгредієнт, який є на кожній кухні.

Це звичайнісінька кухонна сіль. Досить однієї щіпки. Таким чином, смажити рибу слід на солоній олії.

Інші рекомендації

Не варто забувати і про інші правила приготування смаженої риби.

Так, перед смаженням рибу слід обваляти в борошні. Крім того, викладати на сковороду шматочки риби потрібно в той момент, коли олія вже розігрілася.

При цьому перед викладанням риби намагатися швидко нагріти посуд не потрібно: вогонь має бути слабким.

Джерело: ПростоВей

Ви могли не здогадуватися! ТОП-6 продуктів, які містять прихований цукор

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 17:15

Багато продуктів у нашому раціоні містять прихований цукор, навіть якщо вони здаються здоровими. Часте вживання таких продуктів може спричинити набір ваги, проблеми з зубами і енергетичні спади, передають Патріоти України. Найпоширеніші продукти з прих...

Ви будете здивовані! Вчені назвали напій, який знижує ризик раку печінки

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 16:45

Регулярне вживання чаю може бути доступним способом знизити ризик раку печінки, особливо для людей із груп підвищеного ризику, передають Патріоти України. Дослідження, опубліковане в журналі Nutrients, охопило близько 2 тисяч пацієнтів з раком печінки ...