Є секрет! Як посмажити рибу, щоб вона не прилипала до сковороди

Існує простий спосіб отримання одночасно кулінарного задоволення та користі для організму, передають Патріоти України.

Йдеться про вживання риби. Саме цей продукт містить калій, натрій, фосфор, залізо, цинк та інші важливі для здоров’я мікроелементи.

Подробиці

Крім того, риба є неймовірно смачною стравою. У смаженому вигляді риба не залишає байдужим майже жодного гурмана.

Однак є обставина, яка може нівелювати задоволення від трапези.

Це прилипання риби до сковорідки. Через цю проблему не тільки знижується якість страви, а й псується сковорідка.

Втім, є невелика хитрість, що дозволяє запобігти неприємному результату.

Що потрібно додати в рослинну олію

Риба не буде прилипати до сковороди, якщо додати в олію один дешевий інгредієнт, який є на кожній кухні.

Це звичайнісінька кухонна сіль. Досить однієї щіпки. Таким чином, смажити рибу слід на солоній олії.

Інші рекомендації

Не варто забувати і про інші правила приготування смаженої риби.

Так, перед смаженням рибу слід обваляти в борошні. Крім того, викладати на сковороду шматочки риби потрібно в той момент, коли олія вже розігрілася.

При цьому перед викладанням риби намагатися швидко нагріти посуд не потрібно: вогонь має бути слабким.

Джерело: ПростоВей

Як варити макарони з допомогою хитрощів від італійських кулінарів

вівторок, 6 травень 2025, 18:13

Макарони – страва, що є дуже популярною в Італії. Макаронні вироби дуже популярні і у нашій країні, особливо полюбляють їх діти. Однак дуже смачним гарнір виходить саме у кулінарів з Апеннінського півострова. Чому італійська паста смачніша за гарнір, п...

Як зробити тефтелі, які здивують оригінальним пікантним смаком

вівторок, 6 травень 2025, 17:12

Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...