Існує простий спосіб отримання одночасно кулінарного задоволення та користі для організму, передають Патріоти України.
Йдеться про вживання риби. Саме цей продукт містить калій, натрій, фосфор, залізо, цинк та інші важливі для здоров’я мікроелементи.
Крім того, риба є неймовірно смачною стравою. У смаженому вигляді риба не залишає байдужим майже жодного гурмана.
Однак є обставина, яка може нівелювати задоволення від трапези.
Це прилипання риби до сковорідки. Через цю проблему не тільки знижується якість страви, а й псується сковорідка.
Втім, є невелика хитрість, що дозволяє запобігти неприємному результату.
Що потрібно додати в рослинну олію
Риба не буде прилипати до сковороди, якщо додати в олію один дешевий інгредієнт, який є на кожній кухні.
Це звичайнісінька кухонна сіль. Досить однієї щіпки. Таким чином, смажити рибу слід на солоній олії.
Інші рекомендації
Не варто забувати і про інші правила приготування смаженої риби.
Так, перед смаженням рибу слід обваляти в борошні. Крім того, викладати на сковороду шматочки риби потрібно в той момент, коли олія вже розігрілася.
При цьому перед викладанням риби намагатися швидко нагріти посуд не потрібно: вогонь має бути слабким.
Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...
Готувати ідеальний рис - справжній виклик навіть для досвідчених господинь. Але експертка розкрила простий трюк, який перетворить "нудну" страву на справжній смаколик, передають Патріоти України. Багато хто стикається з проблемами: рис може бути занадт...