
Шашлик потребує правильного підходу та вміння поводитися з м’ясом на мангалі. Ніби все просто, а насправді не дуже. То шашлик виходить підгорівший, то він сирий всередині. Ідеальний варіант, коли він виходить рівномірного просмаження, передають Патріоти України.
Все починається з вибору правильного моменту. Коли дрова прогорають, треба дочекатися вугілля. Воно має вкритися білим попелом. Тільки після цього можна ставити шампури. Жар має бути таким, щоб руці було гаряче, але температуру можна було витримувати.
Зверніть увагу на відстань від вугілля до шампурів. Вона має бути приблизно 15-17 см. Час смаження також не розтягуйте.
Перевертайте шампур, коли чуєте, що зі сторони вугілля жир починає кипіти. Дивіться, щоб м’ясо не підгорало. Вчасно перевертайте шампури.
Загалом на мангалі шашлик має провести приблизно 20-25 хвилин. Довше немає потреби, бо він буде або підгорілий, або сухий. Нехай все вийде з першого разу та буде дійсно смачно!
Людський організм більш як наполовину складається з води. Втрата навіть 1-2% рідини може впливати на самопочуття - з’являються втома, головний біль, знижується концентрація. Регулярне споживання води допомагає зберігати бадьорість, ясність мислення та ...
Курячі яйця, зварені некруто або підсмажені на сковороді, не становлять загрози для здоров’я. Улюблений сніданок безлічі людей на планеті не підіймає рівень холестерину. Результати дослідження було опубліковано в журналі The American Journal of Clinica...