Відварені яйця можуть стати чудовим сніданком, оскільки допомагають зранку наситити організм білком та іншими поживними речовинами, передають Патріоти України.
Однак часом цей продукт не так легко піддається очищенню, як того хотілося б господиням.
Але є певні правила, які допоможуть зробити цей процес простішим.
Якщо дотримуватись цих нескладних правил, то яйця буде легко звільнити від шкаралупи.
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...
У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...