У кулінарних цілях потрібен виключно рідкий мед, тому що в такій формі його легко використовувати для приготування різних страв. Але мед з часом зацукровується, передають Патріоти України.
Використовувати у такому вигляді його неможливо. Перший спосіб, який, напевно, спаде на думку більшості господинь – відправити його до мікрохвильовки, щоб він знову став рідким. Та цього робити не варто. Так мед втратить свої корисні властивості, залишаючись просто смачною добавкою до страв.
Для цього потрібно взяти каструлю, в яку вільно поміститься банка з медом. Заповнити її водою і поставити на плиту на невеликий вогонь.
Помістити в каструлю банку з медом.
Температура води в каструлі в процесі повинна нагріватися вище 40 градусів. У цей час під впливом води та вогню мед почне “відтаювати”.
Потрібно просто трохи помішувати його за допомогою ложки.
Не допускайте кипіння або підвищення температури, щоб не позбавити продукт корисних властивостей.
Досить швидко мед знову стане рідким. І ви можете використовувати його для випічки смаколиків.
17:00
Чотири весняно-літніх образи в мандариновому кольорові15:40
П’ять порад для правильного висаджування картоплі навесні 2025 року14:40
Як навесні 2025 року носити кардиган в стилі Old Money13:40
Який сорт картоплі посадити навесні, щоб викопати врожай через 40 днів12:40
Як одягатися в міжсезоння, щоб не купляти новий одяг11:30
Що буде з тарифами на електроенергію після 30 квітня 2025 року10:15
Колекційні тарілки з актуальним квітковими мотивами для інтер’єру в 2025 році09:15
Три найкращих тренди для образів в стилі кежуал та офіскор08:15
Три небанальних кольори на сезон весна-літо 202520:59
Трикотажний джемпер з коротким рукавом повертається в моду20:00
Два сорти петунії з неймовірно пишним цвітінням19:05
Три способи зробити образ жіночнішим та привабливим17:58
Оновлення квіткового тренду: принт перетворився з 2D на 3DГрибний суп – це, мабуть, чудова нагода приготувати ресторанну страву в домашніх умовах. Навіть за мінімальних зусиль ця розкішна страва завжди виходить смачною, передають Патріоти України. Однак деякі хитрощі допоможуть грибному супу стати по-справжнь...
Під час приготування м’ясного бульйону, зокрема з домашньої курки або свинини, якщо ви плануєте робити борщ. Багато хто радить використовувати рис, проте не в кожній страві він потрібен, передають Патріоти України. Існують інші хитрощі досвідчених госп...