Є секрет! Як позбутися неприємного запаху цвітної капусти при варінні

Зазвичай цвітна капуста вживається у смаженому вигляді. Однак перед викладанням на сковороду овоч бажано відварити. Обробка в окропі і часткове доведення до готовності необхідні для того, щоб розм’якшити продукт. У результаті страва вийде смачною та ніжною, передають Патріоти України.

Подробиці

Однак варіння цвітної капусти нерідко супроводжується однією невеликою неприємністю. Йдеться про появу зайвого запаху.

Багато кулінарів вважають, що уникнути появи цього «аромату» неможливо. Однак, використання додаткового інгредієнта дозволить швидко впоратися з труднощами.

Що кинути в каструлю

Цвітна капуста не стане джерелом неприємного запаху, якщо разом з нею в киплячій воді буде лавровий лист. Його потрібно кинути в той момент, коли рідина в посуді почала вирувати.

У результаті цвітна капуста не тільки не буде неприємно пахнути, але й набуде приємного аромату.

Замість вищеназваної прянощі можна використовувати насіння кропу. Дрібки цього засобу має вистачити для повного маскування неприємного капустяного запаху.

Як приготувати ніжну печінку в сирному соусі

середа, 22 січень 2025, 18:08

Корисну печінку можна по-різному готувати, спробуйте зробити це в сирному соусі. Смак буде ніжним, із вершковими нотками, а текстура м’якою та соковитою, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Цибулю треба очистити і дрібно нарізати, моркву натерти ...

Смакота! Як приготувати рибні котлети з консервованих сардин

середа, 22 січень 2025, 17:07

Не дивуйтесь на такий рецепт, що він з рибних консерв. Ситуації в побуті та житті бувають різні, а швидкі рецепти приходять на допомогу, щоб не лишитись голодними. Рибні консерви смачні і самі по собі, а у вигляді котлет – ще кращі. Читайте далі про сп...