Є секрет! Як правильно смажити деруни, щоб вони вбирали менше олії - хитрість, про яку мало хто знає

Деруни – страва смачна і ситна, тому господині частенько готують її для своєї родиин, передають Патріоти України.

Але адепти здорового харчування, скептично ставляться до дерунів, вважаючи їх жирними і калорійними.

При відносно невисокій калорійності картоплі страва виходить занадто жирною через активне вбирання олії.

Однак далеко не всі знають про те, що за допомогою однієї простої хитрощі можна легко вирішити цю проблему.

Якщо ви не хочете, щоб у картопляній страві було надто багато калорій та жиру, то до складу рецепту рекомендується ввести додатковий компонент.

Йдеться про будь-який алкогольний напій з високими показниками спирту – горілка, джин, ром, віскі, коньяк. Не варто переживати, що деруни стануть шкідливими – на півкіло картопляного тіста потрібно лише столова ложка спиртного.

Під час термічної обробки алкоголь все одно випарується, тому перейматися появою специфічного присмаку теж не варто.

Завдяки спиртному можна з легкістю зробити деруни менш калорійними та шкідливими.

Джерело: ПростоВей

Що додати у ранкову каву, щоб вдосконалити її смак

неділя, 4 травень 2025, 9:10

Ви теж починаєте свій ранок з кави? Отже, цей лайфхак із покращенням смаку улюбленого напою вам сподобається, передають Патріоти України. Зазвичай до кави додають вершки або трохи вершкового масла. Це все лайфхаки від гурманів. Серед розповсюджений дод...

Не відірватися! Ніжний печінковий паштет для смачних бутербродів

неділя, 4 травень 2025, 8:09

Паштет із печінки смачний, корисний та поживний. Приготуйте за цим рецептом і смакуйте щодня. Його навіть ложкою хочеться їсти.передають Патріоти України. Для приготування візьміть:. Печінку промийте, видаліть зайві плівки та залийте молоком. Цибулю та...