Деруни – страва смачна і ситна, тому господині частенько готують її для своєї родиин, передають Патріоти України.
Але адепти здорового харчування, скептично ставляться до дерунів, вважаючи їх жирними і калорійними.
При відносно невисокій калорійності картоплі страва виходить занадто жирною через активне вбирання олії.
Однак далеко не всі знають про те, що за допомогою однієї простої хитрощі можна легко вирішити цю проблему.
Якщо ви не хочете, щоб у картопляній страві було надто багато калорій та жиру, то до складу рецепту рекомендується ввести додатковий компонент.
Йдеться про будь-який алкогольний напій з високими показниками спирту – горілка, джин, ром, віскі, коньяк. Не варто переживати, що деруни стануть шкідливими – на півкіло картопляного тіста потрібно лише столова ложка спиртного.
Під час термічної обробки алкоголь все одно випарується, тому перейматися появою специфічного присмаку теж не варто.
Завдяки спиртному можна з легкістю зробити деруни менш калорійними та шкідливими.
Мойва - проста і доступна риба, яку часто обирають для швидкої вечері. Вона смачна, поживна та готується буквально за кілька хвилин. Проте під час смаження багатьох господинь зупиняє характерний запах, який може поширюватися на всю кухню. Уникнути цьог...
Вчені з’ясували, що надмірне споживання солі може підвищити артеріальний тиск та спричинити запалення мозку. Про це пише The Mirror, передають Патріоти України. Для дослідження, як сіль впливає на організм людей та тварин, вчені обрали щурів, оскільки ...