
Деруни – страва смачна і ситна, тому господині частенько готують її для своєї родиин, передають Патріоти України.
Але адепти здорового харчування, скептично ставляться до дерунів, вважаючи їх жирними і калорійними.
При відносно невисокій калорійності картоплі страва виходить занадто жирною через активне вбирання олії.
Однак далеко не всі знають про те, що за допомогою однієї простої хитрощі можна легко вирішити цю проблему.
Якщо ви не хочете, щоб у картопляній страві було надто багато калорій та жиру, то до складу рецепту рекомендується ввести додатковий компонент.
Йдеться про будь-який алкогольний напій з високими показниками спирту – горілка, джин, ром, віскі, коньяк. Не варто переживати, що деруни стануть шкідливими – на півкіло картопляного тіста потрібно лише столова ложка спиртного.
Під час термічної обробки алкоголь все одно випарується, тому перейматися появою специфічного присмаку теж не варто.
Завдяки спиртному можна з легкістю зробити деруни менш калорійними та шкідливими.
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....