
Смажена картопля – смачна та швидка страва, яка подобається всім. Навіть всупереч тому, що ця страва не входить до переліку корисних, все ж наші господині не можуть відмовити собі в її приготуванні, передають Патріоти України.
Щоб картопля вийшла смачною, необхідно враховувати кілька правил: сорт картоплі, олію та покриття сковороди. У картоплю за бажанням додають гриби, м’ясо, болгарський перець, тушонку, яйце та багато іншого. Рецепт смаженої картоплі популярний та нескладний.
Необхідні інгредієнти:
Послідовність приготування:
Кисломолочний сир - корисний і поживний продукт, багатий на білок і кальцій. Проте деякі комбінації можуть негативно впливати на травлення та загальний стан організму, передають Патріоти України. Три продукти, які не можна поєднувати з кисломолочним си...
Страви з горохом є дуже популярними в Україні. Щоб суттєво скоротити час варіння гороху (до 10−15 хвилин), його необхідно правильно підготувати, уникаючи двох поширених помилок: недостатнього промивання та замочування у холодній воді, пише ТСН, передаю...