
Завжди виникає питання, де сушити яблука у квартирі та як це зробити, передають Патріоти України.
На дачі це питання можна вирішити досить просто: нарізати, розкласти на будь-якій повернхні і виставити на сонечко. А за кілька днів отримати цілком натуральний готовий продукт.
Такі яблука хоч у пиріжки, хоч у компоти. А як зробити городянам, адже не на балконі ж фрукти розкладати.
Є один ідеальний спосіб, який допоможе правильно висушувати яблука. Для цього можна використовувати звичайну газову плиту, але потрібно пристосуватися.
Для сушіння вибирайте щільні не надто соковиті сорти, адже чим менше в яблуках соку, тим скоріше вони висушаться.
Чим ароматніші плоди, тим краще вийде заготівля. Багато хто радить використовувати антонівку.
Яблука добре помийте і залиште на просушування, а потім розріжте яблука на половинки і видаліть серцевину.
Наріжте плоди часточками в 3-4 мм завтовшки, можна використовувати тертку для нарізання слайсів, якщо вона у вас є, це заощадить час.
Сушіть в духовці приблизно 3 години.
Багато господинь і досі ретельно промивають м’ясо під краном перед тим, як його приготувати. На перший погляд це здається логічним, адже вода очищає продукт. Але сучасні фахівці з харчової безпеки наголошують: мити сире м’ясо вкрай небезпечно. Розповід...
Фініки - солодкі, поживні й дуже універсальні фрукти, які з давніх часів символізували силу та витривалість. Сьогодні вони стали корисною альтернативою печиву та батончикам, адже поєднують натуральну солодкість із важливими вітамінами й мінералами. Та ...