Є секрет! Як правильно варити курячу грудку, щоб вона була ніжною та соковитою

Куряче філе – основа здорового харчування. У такому продукті багато білка та мало жиру, передають Патріоти України.

При цьому продукт надовго дає почуття енергії, допомагає забути про почуття голоду.

Але не всі люблять такий продукт саме відварювати, побоюючись його пересушити. Але якщо пам’ятати про цей простий спосіб приготування, про проблему можна забути.

Як варити курячу грудку

Для початку варто приготувати бульйон.

Потрібно поставити на вогонь воду зі шматочками моркви, селери, часнику.

Також треба додати лавровий лист, сіль, мелений перець. Не зайвим буде додати трохи зелені.

Як тільки бульйон закипить, його ще п’ять хвилин можна потримати на вогні. Потім треба додавати невеликі шматочки грудки.

Після закипання слід тримати продукт на вогні ще близько 2-3 хвилин під кришкою.

Потім вогонь треба вимкнути. У такому бульйоні філе потрібно залишити на півгодини під кришкою.

Після цього можна куштувати страву.

Це така смакота! Секрет хрумкої квашеної капусти

середа, 26 листопад 2025, 10:47

Домашня квашена капуста - справжній суперфуд, багатий на вітамін С і корисні ферменти. Квашену капусту ще називають еліксиром молодості для жінок. Вона легко готується, зберігає свіжість і смак, а головне - не має нічого спільного з маринованою капусто...

А ви це знали? Еспресо чи просто чорна кава - який напій справді потужніший і корисніший

середа, 26 листопад 2025, 9:43

Чорна кава та еспресо - популярні способи приготувати напій із кавових зерен, проте за рівнем кофеїну та антиоксидантів вони помітно відрізняються, передають Патріоти України. Якщо порівнювати однакові за об'ємом порції, еспресо зазвичай виявляється бі...