Є секрет! Як правильно варити курячу грудку, щоб вона була ніжною та соковитою

Куряче філе – основа здорового харчування. У такому продукті багато білка та мало жиру, передають Патріоти України.

При цьому продукт надовго дає почуття енергії, допомагає забути про почуття голоду.

Але не всі люблять такий продукт саме відварювати, побоюючись його пересушити. Але якщо пам’ятати про цей простий спосіб приготування, про проблему можна забути.

Як варити курячу грудку

Для початку варто приготувати бульйон.

Потрібно поставити на вогонь воду зі шматочками моркви, селери, часнику.

Також треба додати лавровий лист, сіль, мелений перець. Не зайвим буде додати трохи зелені.

Як тільки бульйон закипить, його ще п’ять хвилин можна потримати на вогні. Потім треба додавати невеликі шматочки грудки.

Після закипання слід тримати продукт на вогні ще близько 2-3 хвилин під кришкою.

Потім вогонь треба вимкнути. У такому бульйоні філе потрібно залишити на півгодини під кришкою.

Після цього можна куштувати страву.

Скільки масла - це забагато? Кардіолог назвав безпечну норму

неділя, 28 грудень 2025, 7:15

Вершкове масло давно має суперечливу репутацію через високий вміст жиру та холестерину. Проте, як зазначають кардіологи, його вплив на артеріальний тиск часто недооцінюють, Патріоти України. За словами доктора Сема Сетареха з Beverly Hills Cardiovascul...

Дивовижний трюк для ніжного м’яса, який здивує всіх

неділя, 28 грудень 2025, 6:45

Щоб отримати соковите, ніжне м’ясо, варто скористатися цими трюками, передають Патріоти України. М’ясо після таких процедур буде ніжним, делікатним і буквально танути в роті. Це працює як для дітей, так і для дорослих, і перетворює будь-яку страву на р...