Є секрет! Як правильно варити курячу грудку, щоб вона була ніжною та соковитою

Куряче філе – основа здорового харчування. У такому продукті багато білка та мало жиру, передають Патріоти України.

При цьому продукт надовго дає почуття енергії, допомагає забути про почуття голоду.

Але не всі люблять такий продукт саме відварювати, побоюючись його пересушити. Але якщо пам’ятати про цей простий спосіб приготування, про проблему можна забути.

Як варити курячу грудку

Для початку варто приготувати бульйон.

Потрібно поставити на вогонь воду зі шматочками моркви, селери, часнику.

Також треба додати лавровий лист, сіль, мелений перець. Не зайвим буде додати трохи зелені.

Як тільки бульйон закипить, його ще п’ять хвилин можна потримати на вогні. Потім треба додавати невеликі шматочки грудки.

Після закипання слід тримати продукт на вогні ще близько 2-3 хвилин під кришкою.

Потім вогонь треба вимкнути. У такому бульйоні філе потрібно залишити на півгодини під кришкою.

Після цього можна куштувати страву.

Господиням на замітку! Скільки часу можна зберігати домашню консервацію

неділя, 23 листопад 2025, 13:05

Обожнюєте хрусткі мариновані помідори, солодке ягідне варення чи домашні соуси, якими хочеться тішити себе взимку? Тоді важливо знати правила безпечного зберігання консервації, аби літні заготовки залишалися смачними та поживними, передають Патріоти Ук...

Кому не можна їсти інжир - лікарі назвали головні протипоказання

неділя, 23 листопад 2025, 12:45

Інжир вважається одним із найкорисніших фруктів — він багатий на клітковину, калій, залізо й антиоксиданти. Його часто додають до дієтичних раціонів, використовують при серцево-судинних захворюваннях і для зміцнення імунітету, передають Патріоти Україн...