Вироби з борошна завжди можуть злипнутись у процесі варіння, що здатне зіпсувати страву. Якщо ж правильно застосовувати технологію приготування, пельмені зможуть зберегти форму. Яких хитрощів при цьому варто дотримуватися, передають Патріоти України.
Всім відомо, що китайські кухарі – справжні майстри з питань приготування пельменів, оскільки це важлива страва азіатської кухні.
Вони завжди відправляють пельмені після холодильника до миски з холодною водою. Напівфабрикат залишається в рідині буквально кілька хвилин, після чого можна сміливо приступати до процесу готування.
Багато хто звик додавати пельмені той момент, коли вода кипить. Але це не правильно. Через різницю температур висока ймовірність того, що пельмені злипнуться або тісто лусне. З цієї причини потрібно відправляти напівфабрикат у гарячу, але не киплячу воду.
Пельмені повинні варитись у великому обсязі води для того, щоб зберегти форму. Тому половину кілограма напівфабрикату готують у 1,5 л води. Також не забудьте додати сіль та прянощі для покращення смакових якостей страви.
Шашлик чи барбекю можна приготувати ідеально, якщо вміти робити смачний маринад. Думаєте, що треба багато різних дорогих чи екзотичних компонентів? Зовсім ні. Можна зробити маринад для курячої грудки всього з двох найпростіших інгредієнтів. Мінімум час...
При купівлі масла ми часто орієнтуємося на ціну, хоча недобросовісні виробники можуть за нею приховувати молоковмісний продукт, а не якісне вершкове масло. Перевірити якість масла можна в домашніх умовах. Процедура дуже проста. Зробіть і будете знати, ...