Рисова каша може стати чудовим гарніром, якщо його правильно приготувати, а не зварити за принципом “все на око і варити +/- 10-30 хвилин”, передають Патріоти України.
Рис обов’язково треба перед варінням промити, не важливо, який сорт (круглий чи довгий). Якщо не промити, то каша буде клейкою, рисинки стануть однією грудкою. Так, їстівною, проте не смачною.
Співвідношення води та рису грає роль. Беріть 1:2 води. У процесі варіння не варто додавати воду. Якщо ви візьмете відразу чітку пропорцію, то вода випарується і рис буде м’яким та розсипчастим.
Не варто відразу після приготування насипати рис. Варіть протягом 15 хвилин, а потім ще 15 хвилин дайте настоятися до повної готовності.
Заправляти рис краще наприкінці, для аромату додайте відразу масло або підливу.
21:50
Повертається в моду легендарний колір помади, який одночасно обожнюють та бояться його21:00
Чотири домашні рослини, які краще не купляти: високий ризик швидко з ними розпрощатися20:10
Стимулятор, з яким проростають живці від будь-яких рослин19:08
П’ять найбільших трендів в макіяжі 2025 року17:46
Як позбавитися округлих плечей та холки: одна, але ефективна вправа16:40
Трендова хвіст для довгого волосся: чотири варіанти зачіски16:02
Жодної дряблості: 3 фітнес-трюки, які збережуть м’язи15:55
Як доглядати за шкірою рук взимку15:14
Як сушити волосся феном, щоб не пошкодити13:41
Як правильно доглядати за взуттям із замші13:33
Які краще обрати яйця: перепелині чи курячі12:45
Як правильно прати та сушити пуховик, щоб він прослужив не один сезон12:38
7 ідей, як використати кефір у кулінаріїРозповідаємо, які продукти, крім кави, допоможуть швидко прокинутися і зарядять енергією на весь наступний день, передають Патріоти України. Однією з найпоширеніших причин сонливості та недосипання є зневоднення організму. Іноді, щоб прокинутися та доп...
Рис здається незамінним компонентом, без якого неможливо уявити класичні голубці. Крупа чудово вбирає м’ясний сік і робить страву більш гармонійною та збалансованою. Проте будь-якій господині часом хочеться відійти від класичної рецептури, спробувавши ...