
Є простий спосіб, завдяки якому термін придатності яєць можна збільшити вдвічі, передають Патріоти України.
Насамперед цей продукт потрібно зберігати в холодильнику. Яйця повинні лежати у коробці загостреною стороною донизу.
На цю тему проводили експерименти, під час яких з’ясували: яйця, які зберігаються кінчиком донизу, зберігають свіжість до 3 місяців.
Причина проста: у яйці жовток утримується двома тонкими нитками. Вони поступово розтягуються. Внаслідок цього жовток згодом піднімається вгору.
Разом з цим у тупому кінці яйця є повітря. Він і є ключем до тривалого збереження свіжості продукту. Коли жовток піднімається нагору, повытряний пузир захищає його від зіткнення зі шкаралупою.
1. У процесі зберігання яйця слід захищати від різких запахів та бактерій. Тому їх найкраще тримати у лотку. Яєчна шкаралупа вбирає сторонні запахи, через що жовток і білок також набувають іншого аромату.
2. Зазвичай яйця зберігають у комірках, які розташовані у дверцятах холодильника. Однак тут набагато тепліше, ніж в інших частинах цієї техніки.
Рік Вогняного Коня принесе динаміку та зміни, але цей покровитель вимагає особливої поваги під час святкування. Неправильне меню під час зустрічі Нового року може заблокувати фінансовий успіх та гармонію, пише ТСН, передають Патріоти України. Що не мож...
Кутя - одна з найсимволічніших страв української традиції. Її готують і подають у дні великих релігійних свят - насамперед на Святий вечір перед Різдвом, а також на Щедрий вечір і Водохреща, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Ця страва гот...