Є простий спосіб, завдяки якому термін придатності яєць можна збільшити вдвічі, передають Патріоти України.
Насамперед цей продукт потрібно зберігати в холодильнику. Яйця повинні лежати у коробці загостреною стороною донизу.
На цю тему проводили експерименти, під час яких з’ясували: яйця, які зберігаються кінчиком донизу, зберігають свіжість до 3 місяців.
Причина проста: у яйці жовток утримується двома тонкими нитками. Вони поступово розтягуються. Внаслідок цього жовток згодом піднімається вгору.
Разом з цим у тупому кінці яйця є повітря. Він і є ключем до тривалого збереження свіжості продукту. Коли жовток піднімається нагору, повытряний пузир захищає його від зіткнення зі шкаралупою.
1. У процесі зберігання яйця слід захищати від різких запахів та бактерій. Тому їх найкраще тримати у лотку. Яєчна шкаралупа вбирає сторонні запахи, через що жовток і білок також набувають іншого аромату.
2. Зазвичай яйця зберігають у комірках, які розташовані у дверцятах холодильника. Однак тут набагато тепліше, ніж в інших частинах цієї техніки.
Варене куряче філе відрізняється не тільки чудовим смаком, а й неймовірною користю для організму. Ця страва є дієтичною: люди, які стежать за фігурою, можуть сміливо включати його до свого раціону. Однак без недоліків, на жаль, не обходиться. Зазвичай ...
У кожної господині є свої секрети приготування страв. Навіть легкі рецепти можуть стати ще смачнішими, якщо застосувати один із них, але інколи навіть незначні на перший погляд помилки можуть повністю зіпсувати уху або смажену рибу. Про ці помилки потр...