Для того, щоб приготувати буряк швидко і не втратити вітаміни, варто звернути увагу на мікрохвильову піч та пакети для запікання, передають Патріоти України.
Необхідно відправити упаковані буряки буквально на 15 хвилин у мікрохвильову піч.
Найправильніше готувати коренеплід при режимі, призначеному для овочів.
Якщо буряк занадто великий, час готування можна збільшити до 15 хвилин.
Після цього його можна швидко охолодити у мисці з прохолодною водою.
Перевага такого способу приготування полягає в тому, що під час “варіння” буряків у мікрохвильовій печі вас не потурбують неприємні запахи.
Кофеїн активує захисні механізми бактерій та знижує дію антибіотиків - до такого висновку дійшла команда під керівництвом професора Анни Рити Брочадо з Вюрцбурзького університету. Дослідження показало: навіть нешкідливі харчові речовини, як-от кава, мо...
Хоча червоне м’ясо зазвичай асоціюється з підвищеним ризиком раку кишківника та серцевих хвороб, нове іспанське дослідження показало несподіваний результат: курятина може завдавати ще більшої шкоди здоров’ю кишечника, передають Патріоти України. . Упр...