Взимку та восени в обов’язковому порядку варто включати у свій регулярний раціон буряк, оскільки він є корисним для нашого організму, передають Патріоти України.
Найкраще вживати коренеплід у приготовленому вигляді.
Однак багатьох бентежить тривалий час попереднього етапу його приготування.
При використанні духової шафи потрібно більше години. А під час варіння можна втратити важливі поживні речовини.
Як готують буряк досвідчені господарки?
Для того, щоб приготувати буряк швидко і не втратити вітаміни, варто звернути увагу на мікрохвильову піч та пакети для запікання.
Необхідно відправити упаковані буряки буквально на 15 хвилин у мікрохвильову піч.
Найправильніше готувати коренеплід при режимі, призначеному для овочів.
Якщо буряк занадто великий, час готування можна збільшити до 15 хвилин.
Після цього його можна швидко охолодити у мисці з прохолодною водою.
Перевага такого способу приготування полягає в тому, що під час “варіння” буряків у мікрохвильовій печі вас не потурбують неприємні запахи.
Риба – проста і корисна страва, але не всі люблять її готувати через специфічний аромат, передають Патріоти України. Проте вирішення проблеми є. Досвідчені кулінари користуються лайфхаками, які допоможуть приготувати рибу так, щоб у будинку не було зап...
З гречки може вийти як самостійна страва, так і апетитний гарнір до м’яса, овочів, риби, грибів, передають Патріоти України. Багато хто намагається готувати крупу так, щоб вона вийшла розсипчастою. Розсипчаста гречка вважається ідеальною. Однак досягти...