Є секрет! Як приготувати буряк для салату всього за 15 хвилин


Взимку та восени в обов’язковому порядку варто включати у свій регулярний раціон буряк, оскільки він є корисним для нашого організму, передають Патріоти України.

Найкраще вживати коренеплід у приготовленому вигляді.

Подробиці

Однак багатьох бентежить тривалий час попереднього етапу його приготування.

При використанні духової шафи потрібно більше години. А під час варіння можна втратити важливі поживні речовини.

Як готують буряк досвідчені господарки?

Для того, щоб приготувати буряк швидко і не втратити вітаміни, варто звернути увагу на мікрохвильову піч та пакети для запікання.

Необхідно відправити упаковані буряки буквально на 15 хвилин у мікрохвильову піч.

Найправильніше готувати коренеплід при режимі, призначеному для овочів.

Якщо буряк занадто великий, час готування можна збільшити до 15 хвилин.

Після цього його можна швидко охолодити у мисці з прохолодною водою.

Перевага такого способу приготування полягає в тому, що під час “варіння” буряків у мікрохвильовій печі вас не потурбують неприємні запахи.

Оцінять всі! Простіше простого - слойки з сосисками та сиром

четвер, 15 травень 2025, 18:13

Швидка випічка, яка займає від сили 20 хвилин, — ідеальний варіант. Якщо ви любите вироби з тіста та сосиски, цей рецепт буде для вас знахідкою. В ньому немає ніяких секретів, лише прості та доступні продукти, передають Патріоти України. Для приготуван...

Варто знати! Що обов'язково додати у фарш для котлет, щоб вони були соковитими і смачними

четвер, 15 травень 2025, 17:57

Рубані котлети можна готувати з будь-якого м'яса – курки, індички, свинини або навіть міксувати кілька видів. Але, якщо ви хочете, щоб вони були по-справжньому соковитими, додайте в основу свіжі овочі, наприклад, помідори, кабачки, передають Патріоти У...