
Буженину можна приготувати не тільки зі свинини та яловичини. З курячого філе вона виходить дуже смачна та ніжна. А як зробити, щоб м’ясо було соковитим – секрет читайте у подробицях, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Маринад 1: чорний та духмяний перець, 1:1,5 ч. л. солі, часник, лавровий лист.
Маринад 2: 1/2 ч. л. карі, 1 ч. л. паприки, 1 ч. л. французької гірчиці, 1 ч. л. соєвого соусу, меду та олії.
Приготування:
Налийте у каструлю воду, додайте сіль та інші інгредієнти для першого маринаду, перемішайте й покладіть куряче філе. Маринуйте протягом 2-3 годин. Після цього дістаньте філе, просушіть, обкрутіть ниткою. З’єднайте всі інгредієнти другого маринаду, розмішайте до однорідності й намажте цим маринадом м’ясо.
Поставте на 30 хвилин, щоб помаринувалося, а після цього випікайте протягом 30 хвилин при температурі 200 градусів. Охолоджуйте страву у вимкненій духовці або у фользі.
Всього 3-4 чашки кави на день омолоджують організм на 5 років, показало дослідження, передають Патріоти України. Саме стільки чашок кави на день подовжують теломери, які відповідають за біологічний вік ДНК і клітин організму. Але якщо пити більше ніж 4...
Тяга до солодощів після вечері - важливий сигнал, який не варто недооцінювати, передають Патріоти України. . Фахівці наголошують: у багатьох людей бажання з’їсти щось солодке після прийому їжі — не лише звичка чи емоційна потреба, а й можливий пока...