Грибний суп – це, мабуть, чудова нагода приготувати ресторанну страву в домашніх умовах. Навіть за мінімальних зусиль ця розкішна страва завжди виходить смачною, передають Патріоти України.
Однак деякі хитрощі допоможуть грибному супу стати по-справжньому досконалим.
Які секрети потрібно знати
Правильне нарізання
Якщо ви хочете, щоб смак грибного супу вийшов однорідним, збалансованим та ніжним, компоненти варто правильно подрібнювати. Наприклад, картоплю і гриби кухарі рекомендують шаткувати у формі невеликих кубиків. Моркву теж краще нарізати так само, але трохи більше.
Вершкове масло
Традиційно засмажку готують на рослинній олії – цей варіант вважається гідним і безпрограшним. Але для грибного супу цього мало, адже потрібно надати особливого відтінку смаку. Тому варто вибирати вершкове масло. З ним грибний суп вийде ніжнішим і вишуканим.
Правильна зелень
Деякі господині додають тільки ту зелень, яка є в наявності, не замислюючись про те, які комбінації чудово будуть поєднуватись з конкретною стравою. Якщо йдеться про грибний суп, то варто в рівних частках взяти зелену цибулю та кріп. Шинкувати компоненти варто дрібно.
Відомий педіатр доктор Джозеф Салхаб попереджає: рак кишечника може підкрадатися безсимптомно, але прості зміни в раціоні допоможуть знизити ризики. У відео, яке набрало понад 1,4 мільйона переглядів в Instagram, він поділився порадами, як за допомогою...
Хліб завжди є частиною щоденного раціону багатьох, але навколо нього існує чимало міфів та упереджень. Деякі вважають його головним винуватцем набору ваги, однак усе залежить від того, який саме хліб обирати, передають Патріоти України. Дієтологи нагол...