
Картопляні котлети поступаються за популярністю м’ясним, а дарма, передають Патріоти України.
Спробуйте приготувати котлети за таким рецептом.
Домочадцям обов’язково сподобається ця страва, та проситимуть добавки.
Секрет у тому, що на відміну від м’ясних, картопляні котлети можна доповнювати смачною начинкою.
Дуже швидко з’їдаються гостями картопляні котлети з сиром та шинкою. А ось як їх приготувати.
Інгредієнти:
Приготування
Відваріть картоплю в мундирі, дайте охолонути і зніміть шкірку.
Натріть на тертці шинку та сир, наріжте цибулю.
Готуємо начинку – змішуємо шинку, сир та цибулю, вбиваємо два яйця, присипаємо борошном. Перемішуємо.
Тепер у кульку з відвареної картоплі кладемо ложку начинки і вологими руками формуємо котлету на кшталт пиріжка.
Обвалюємо котлети в борошні та викладаємо на гарячу сковорідку.
Смажимо до рум’яної скоринки з двох сторін і знімаємо з вогню.
Подаємо картопляні котлети на стіл зі сметаною та свіжою цибулею.
Квашена капуста - один із найсмачніших і найкорисніших продуктів. Готувати її можна дуже просто в домашніх умовах, достатньо всього лише - вибрати не мляву, соковиту капусту, і знати, як її правильно готувати, щоб закуска була без неприємного запаху, п...
Іноді, розбиваючи яйце, можна помітити маленьку червону плямку, схожу на краплю крові. Багато людей відразу викидають таке яйце або видаляють пляму. Насправді, червона пляма - це невеликий згусток крові, що виникає через мікрокрововилив у репродуктивно...