Картопляні котлети поступаються за популярністю м’ясним, а дарма, передають Патріоти України.
Спробуйте приготувати котлети за таким рецептом.
Домочадцям обов’язково сподобається ця страва, та проситимуть добавки.
Секрет у тому, що на відміну від м’ясних, картопляні котлети можна доповнювати смачною начинкою.
Дуже швидко з’їдаються гостями картопляні котлети з сиром та шинкою. А ось як їх приготувати.
Інгредієнти:
Приготування
Відваріть картоплю в мундирі, дайте охолонути і зніміть шкірку.
Натріть на тертці шинку та сир, наріжте цибулю.
Готуємо начинку – змішуємо шинку, сир та цибулю, вбиваємо два яйця, присипаємо борошном. Перемішуємо.
Тепер у кульку з відвареної картоплі кладемо ложку начинки і вологими руками формуємо котлету на кшталт пиріжка.
Обвалюємо котлети в борошні та викладаємо на гарячу сковорідку.
Смажимо до рум’яної скоринки з двох сторін і знімаємо з вогню.
Подаємо картопляні котлети на стіл зі сметаною та свіжою цибулею.
Яйця — це чудовий варіант для сніданку, багатий на білок та здорові жири. Крім легкості у приготуванні, цей продукт здатен підтримати ваше здоров’я та навіть, допомогти схуднути, контролюючи апетит та зменшуючи ризик переїдання, передають Патріоти Укра...
Чебуреки – ситна та смачна страва. Але возитися з тістом подобається далеко не всім, та й час не завжди є. Ось саме для таких випадків існують «ледачі чебуреки». Такі чебуреки – безпрограшний варіант для швидкого перекусу або оригінальної закуски для п...