Картопляні котлети поступаються за популярністю м’ясним, а дарма, передають Патріоти України.
Спробуйте приготувати котлети за таким рецептом.
Домочадцям обов’язково сподобається ця страва, та проситимуть добавки.
Секрет у тому, що на відміну від м’ясних, картопляні котлети можна доповнювати смачною начинкою.
Дуже швидко з’їдаються гостями картопляні котлети з сиром та шинкою. А ось як їх приготувати.
Інгредієнти:
Приготування
Відваріть картоплю в мундирі, дайте охолонути і зніміть шкірку.
Натріть на тертці шинку та сир, наріжте цибулю.
Готуємо начинку – змішуємо шинку, сир та цибулю, вбиваємо два яйця, присипаємо борошном. Перемішуємо.
Тепер у кульку з відвареної картоплі кладемо ложку начинки і вологими руками формуємо котлету на кшталт пиріжка.
Обвалюємо котлети в борошні та викладаємо на гарячу сковорідку.
Смажимо до рум’яної скоринки з двох сторін і знімаємо з вогню.
Подаємо картопляні котлети на стіл зі сметаною та свіжою цибулею.
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...
Літо - найкращий час для приготування домашніх джемів, а персиковий джем - один із найулюбленіших серед них. За простим рецептом, який не потребує складних інгредієнтів, можна приготувати смачний та ароматний джем із ніжною текстурою, Патріоти України....