Скумбрія – смачна та корисна риба, яка багатьом приходиться до смаку. Іноді вона може гірчити, і обід буде зіпсований, але це легко не допустити, якщо дотримуватися простих рекомендацій, які не вимагатимуть додаткових витрат, передають Патріоти України.
Необхідно рибу до приготування замочувати в певному розсолі. На половину літра води потрібно взяти чотири столові ложки солі, одну столову ложку цукру та оцту. Після цього рибу потрібно полити цією рідиною та помістити на чотири години в холодильник.
Також слід пам’ятати про те, що в черевці риба має чорну плівку на хребті і на ребрах. Якщо її залишити, то й сама страва зрештою буде гірчити. З цієї причини цю плівку видаляють. Зняти її можна за допомогою звичайної серветки.
Зазначимо, що скумбрія багата на вітаміни і корисні речовини. Крім того, скумбрія – джерело кислоти омега-3, що підвищує захисні функції організму, ця риба також позитивно впливає на обмін речовин.
Рис без попередньої підготовки варити не рекомендується, інакше якість гарніру залишатиме бажати кращого. Через надлишок крохмалю висока ймовірність того, що крупинки злипатимуться, й страва виглядатиме не дуже апетитно, передають Патріоти України. Вар...
Смаження цибулі є простим та звичним процесом, який ми повторюємо практично щодня. Адже обсмажений овоч є незамінним компонентом більшості популярних страв, передають Патріоти України. З цибулею багато продуктів стають смачнішими. Адже набагато цікавіш...