
Таким рецептом поділилися навчені кулінари, які перепробували різні варіанти приготування цієї м’ясної страви, передають Патріоти України.
Складові:
- цибуля – 1 цибулина;
- морква – 1 коренеплід;
- сочевиця або квасоля – ½ склянки (заздалегідь замочити та відварити);
- фарш (курка або індичка) – 0,4 кг;
- куряче яйце – 1 штука;
- сіль та перець – за смаком;
- рослинна олія – для смаження.
Покрокове приготування
- Для початку працюють з овочами: моркву натирають на дрібній тертці, цибулю нарізають. Овочеву масу обсмажують на сковороді з олією. Спочатку додають цибулю, а потім викладають моркву або обжарюють ці два інгредієнти окремо.
- У миску викладають фарш, а до нього обсмажені овочі – перемішують. Потім вливають яйце, солять, перчать і перемішують ще раз.
- Сковороду з олією розігрівають і викладають майбутні котлети, які обсмажують із двох сторін до утворення рум’яної скоринки.
Бажання накинутися на фастфуд після важкого робочого дня - цілком нормальна реакція організму, а не прояв слабкої сили волі. Про це заявляють лікарі, пояснюючи, що вся справа - у перевтомі мозку, передають Патріоти України. Після тривалого напруження м...
Багато людей стикаються з проблемою позбавлення від надлишкових кілограмів. Часто це пов’язано не лише з кількістю спожитої їжі, а й з тим, в яку пору доби ми сідаємо за стіл. Виявляється, час прийому їжі має вагоме значення, особливо коли йдеться про ...