
Таким рецептом поділилися навчені кулінари, які перепробували різні варіанти приготування цієї м’ясної страви, передають Патріоти України.
Складові:
- цибуля – 1 цибулина;
- морква – 1 коренеплід;
- сочевиця або квасоля – ½ склянки (заздалегідь замочити та відварити);
- фарш (курка або індичка) – 0,4 кг;
- куряче яйце – 1 штука;
- сіль та перець – за смаком;
- рослинна олія – для смаження.
Покрокове приготування
- Для початку працюють з овочами: моркву натирають на дрібній тертці, цибулю нарізають. Овочеву масу обсмажують на сковороді з олією. Спочатку додають цибулю, а потім викладають моркву або обжарюють ці два інгредієнти окремо.
- У миску викладають фарш, а до нього обсмажені овочі – перемішують. Потім вливають яйце, солять, перчать і перемішують ще раз.
- Сковороду з олією розігрівають і викладають майбутні котлети, які обсмажують із двох сторін до утворення рум’яної скоринки.
Чорний чай - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навіть він може бути небезпечним для деяких людей. Лікарі наголошують, що існують категорії, яким краще обмежити або зовсім відмовитися від цього напою, передають Патріоти України. 1. Людям з під...
Багато хто з дитинства чув: не можна ковтати яблучні кісточки. Одні вважають це міфом, інші - серйозним попередженням. Тож лікарі пояснили, чи дійсно насіння яблук небезпечне для здоров’я, передають Патріоти України. 1. У кісточках міститься амігдалін
...