Одним із найпопулярніших салатів в Україні завжди був та залишається вінегрет. Кожна господиня має власний рецепт, який полюбляє вся родина, передають Патріоти України.
Крім цього, є декілька секретів, скориставшись якими вінегрет стане просто неперевершеним. Про них в Instagram розповіла фудблогерка Валентина Кущ.Секрети приготування вінегрету
1. Овочі нарізаємо кубиком, додаємо трішки олії та запікаємо у духовці протягом 30 хвилин. Так вони набудуть свого максимального смаку.
2. Разом із ними запікаємо зубчики часнику, що потім будуть додаватись до заправки.
3. Важливу роль грають пропорції овочів, що використовуються для приготування вінегрету. Буряк, моркву та картоплю варто брати у співвідношенні 3:1:1.
4. Огірки використовуємо солоні. Але ще смачніше буде, якщо капуста буде квашеною.
5. Якщо ви хочете додати більше осіннього смаку салату, можна використовувати гриби.
6. Щоб вдосконалити смак салату, 1/3 частину солоних огірків можна замінити каперсами.
Ви коли-небудь помічали, що мамине печиво чи булочки вашої бабусі завжди смачніші, ніж у будь-якій пекарні? Нові дослідження доводять: справа не лише в інгредієнтах, а в чомусь значно глибшому, передають Патріоти України. . Секрет – любов. . Дослідже...
У супермаркетах із листопада по червень з’являється непомітний фрукт, схожий на мініатюрний апельсин. Це кумкват - простий у догляді цитрус, який насправді має потужні переваги для здоров’я. Він майже не привертає уваги, але вартий того, щоб додати йог...