Рис часто готують на гарнір. Його подають із рибними, м’ясними, овочевими стравами. До нього дуже добре підходять підливи та соуси. Іноді після трапези лишається частина гарніру, яку на наступний день можна розігріти. Як це зробити, щоб він став розсипчастим, а не зліплений в одну грудку, передають Патріоти України.
На сковороді потрібно розігріти масло і викласти туди рис. Візьміть виделку, а не лопатку, щоб ретельно розбити всі грудки. В процесі перемішування рис буде вбирати масло. Якщо бачите зайву сухість, додайте трохи бульйону або води. Все, ваш гарнір готовий до подачі на стіл.
Якщо на сковороді не хочете розігрівати гарнір, можна це зробити у мікрохвильовці. Берете глибоку миску, яку можна ставити в таку техніку. Також ретельно розбиваєте грудки виделкою. Після цього накриваєте спеціальною кришкою або іншою тарілкою, ставите в мікрохвильовку на 1 хвилину при максимальній потужності. Далі кришку треба зняти та ще прогріти ще 2 хвилини.
Рис викладають на лист (деко), який має бути змащений маслом. Розподіліть гарнір по поверхні, розбиваючи грудки. Чим ретельніше це буде зроблено, тим кращий буде результат. Трохи підлийте води або бульйону. Буквально декілька столових ложок. Накрийте деко фольгою та прогрійте рис протягом 10 хвилин.
Ці способи допоможуть розігріти рис та зробити його апетитним для повторної трапези. Враховуючи, що в процесі було додано масло та бульйон, то гарнір стає вдвічі смачнішим.
22:30
Три найкращих сорти квітів для вирощування на сонячній клумбі20:00
Наймодніші кольори помад в 2025 році18:44
Як носити корсети та мати стильний вигляд в 2025 році17:08
Смарт-педикюр, що це і чому це найшвидший спосіб зробити сухі п’яти ідеальними15:04
Чотири антипокупки одягу, який буде роками лежати в шафі14:10
Замість синіх: які ще джинси будуть в тренді навесні 202514:05
Як навесні підстригти гортензію, щоб у неї були великі суцвіття13:00
П’ять непопулярних порад від стилістів для жінок11:47
Дві пари зручного взуття, які перейшли в антитренди весни10:25
Чотири стильні покупки на квітень 2025 року09:57
Як доглядати за полуницею у квітні, щоб у травні збирати ягоди08:45
Класична річ в весняному гардеробі, яка заполонила вулиці08:30
Коли найкраще садити зелений горох у квітніРулет із курячої грудки з начинкою із солодкого чорносливу смакує багатьом. Цей рецепт сподобається любителям поєднання солодкого з куркою. Такий рулет чудово підійде на святковий стіл – він виглядатиме дуже ефектно. А якщо замінити майонез на сметану ...
Багато хто любить смак голубців, але не терпить із ними довго возитися. Саме для цього господині придумали лінивий варіант цієї страви. Спробуйте й ви, передають Патріоти України. Для приготування великого дека лінивих голубців беремо:. Капусту дрібно ...