Є секрет! Як розм’якшити заморожене вершкове масло за кілька хвилин

Відомо, що заморожене вершкове масло досить довго розтає, передають Патріоти України.

Якщо ж ви поспішаєте, бажаючи приступити до приготування випічки або бутербродів, то у вас немає зайвої години на очікування.

Тому можна використати хитрі способи, які допоможуть швидше розморозити масло та почати готування задуманої вами страви.

Подробиці

Є кілька лайфхаків, які стануть у пригоді на кухні.

Подрібнення

Логічно, що цілий шмат масла буде розморожуватися довго. Якщо ви розрубаєте його ножем на невеликі кубики, то час очікування помітно скоротиться.

Достатньо буде почекати максимум 5 хвилин.

Терка

Якщо ви дістали масло, яке зберігалось в морозильній камері, то можна “озброїтися” теркою. Найкраще вибирати бік із великими зубчиами для подрібнення.

Отримана стружка буде готова до приготування страв буквально за дві хвилини.

Гаряча тарілка

Один із найпростіших способів, яким ми звикли користуватися. Для початку потрібно взяти блюдце і половину хвилини потримати його у гарячій воді.

Потім паперовим рушником витираємо краплі води і поміщаємо на блюдце масло.

Через 3-4 хвилини воно готове до готування.

Яку помилку допускають господині при збиванні картопляного пюре

середа, 19 березень 2025, 18:08

Пюре – дуже смачний гарнір, для приготування якого потрібно добре розім’яти змішану з молоком картоплю. Звісно, використання міксера чи блендера значно полегшує завдання. Однорідна молочно-картопляна маса з’явиться дуже швидко і вийде неймовірно пишною...

Розставлено крапки над "і": Як правильно варити суп - з кришкою чи без

середа, 19 березень 2025, 17:56

Суп — перша страва, яка традиційно готується багатьма українцями на обід. Втім, незважаючи на таку популярність, не всі знають, чи потрібно закривати кришку під час варіння супу, передають Патріоти України. Насправді, цей момент дуже важливий. Адже від...