Відомо, що заморожене вершкове масло досить довго розтає, передають Патріоти України.
Якщо ж ви поспішаєте, бажаючи приступити до приготування випічки або бутербродів, то у вас немає зайвої години на очікування.
Тому можна використати хитрі способи, які допоможуть швидше розморозити масло та почати готування задуманої вами страви.
Є кілька лайфхаків, які стануть у пригоді на кухні.
Подрібнення
Логічно, що цілий шмат масла буде розморожуватися довго. Якщо ви розрубаєте його ножем на невеликі кубики, то час очікування помітно скоротиться.
Достатньо буде почекати максимум 5 хвилин.
Терка
Якщо ви дістали масло, яке зберігалось в морозильній камері, то можна “озброїтися” теркою. Найкраще вибирати бік із великими зубчиами для подрібнення.
Отримана стружка буде готова до приготування страв буквально за дві хвилини.
Гаряча тарілка
Один із найпростіших способів, яким ми звикли користуватися. Для початку потрібно взяти блюдце і половину хвилини потримати його у гарячій воді.
Потім паперовим рушником витираємо краплі води і поміщаємо на блюдце масло.
Через 3-4 хвилини воно готове до готування.
Крупи обов’язково мають бути у раціоні харчування. Вони багаті на складні вуглеводи та в цілому мають позитивний вплив на самопочуття та здоров’я, передають Патріоти України. Ідеальна норма, коли 40% раціону складають саме крупи. Якщо ви думаєте, що їх...
Приготувати м’ясо не так вже й легко. Багато новачків у кулінарії скаржаться, що виходить блюдо занадто жорстким або сухуватим, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, що треба робити, щоб продукт буквально танув у роті, а всі до...