Відомо, що заморожене вершкове масло досить довго розтає, передають Патріоти України.
Якщо ж ви поспішаєте, бажаючи приступити до приготування випічки або бутербродів, то у вас немає зайвої години на очікування.
Тому можна використати хитрі способи, які допоможуть швидше розморозити масло та почати готування задуманої вами страви.
Є кілька лайфхаків, які стануть у пригоді на кухні.
Подрібнення
Логічно, що цілий шмат масла буде розморожуватися довго. Якщо ви розрубаєте його ножем на невеликі кубики, то час очікування помітно скоротиться.
Достатньо буде почекати максимум 5 хвилин.
Терка
Якщо ви дістали масло, яке зберігалось в морозильній камері, то можна “озброїтися” теркою. Найкраще вибирати бік із великими зубчиами для подрібнення.
Отримана стружка буде готова до приготування страв буквально за дві хвилини.
Гаряча тарілка
Один із найпростіших способів, яким ми звикли користуватися. Для початку потрібно взяти блюдце і половину хвилини потримати його у гарячій воді.
Потім паперовим рушником витираємо краплі води і поміщаємо на блюдце масло.
Через 3-4 хвилини воно готове до готування.
Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...