Відомо, що заморожене вершкове масло досить довго розтає, передають Патріоти України.
Якщо ж ви поспішаєте, бажаючи приступити до приготування випічки або бутербродів, то у вас немає зайвої години на очікування.
Тому можна використати хитрі способи, які допоможуть швидше розморозити масло та почати готування задуманої вами страви.
Є кілька лайфхаків, які стануть у пригоді на кухні.
Подрібнення
Логічно, що цілий шмат масла буде розморожуватися довго. Якщо ви розрубаєте його ножем на невеликі кубики, то час очікування помітно скоротиться.
Достатньо буде почекати максимум 5 хвилин.
Терка
Якщо ви дістали масло, яке зберігалось в морозильній камері, то можна “озброїтися” теркою. Найкраще вибирати бік із великими зубчиами для подрібнення.
Отримана стружка буде готова до приготування страв буквально за дві хвилини.
Гаряча тарілка
Один із найпростіших способів, яким ми звикли користуватися. Для початку потрібно взяти блюдце і половину хвилини потримати його у гарячій воді.
Потім паперовим рушником витираємо краплі води і поміщаємо на блюдце масло.
Через 3-4 хвилини воно готове до готування.
Більшість із нас тримають пляшку молока в холодильнику - адже воно потрібне для чаю, кави чи сніданку. Але виявляється, ми роками зберігаємо його неправильно, і саме тому воно швидко псується, передають Патріоти України. Виробник Kalona SuperNatural ст...
За словами представників Всесвітнього фонду досліджень раку (WCRF), дослідження остаточно довели: вживання алкоголю прямо пов'язане з розвитком щонайменше семи видів раку, серед яких рак грудей, печінки, кишечника, голови, шиї та ротової порожнини, пер...