Є секрет! Як розм’якшити заморожене вершкове масло за кілька хвилин

Відомо, що заморожене вершкове масло досить довго розтає, передають Патріоти України.

Якщо ж ви поспішаєте, бажаючи приступити до приготування випічки або бутербродів, то у вас немає зайвої години на очікування. Тому можна використати хитрі способи, які допоможуть швидше розморозити масло та почати готування задуманої вами страви.

Подробиці

Є кілька лайфхаків, які стануть у пригоді на кухні.

Подрібнення

Логічно, що цілий шмат масла буде розморожуватися довго. Якщо ви розрубаєте його ножем на невеликі кубики, то час очікування помітно скоротиться. Достатньо буде почекати максимум 5 хвилин.

Терка

Якщо ви дістали масло, яке зберігалось в морозильній камері, то можна “озброїтися” теркою. Найкраще вибирати бік із великими зубчиами для подрібнення. Отримана стружка буде готова до приготування страв буквально за дві хвилини.

Гаряча тарілка

Один із найпростіших способів, яким ми звикли користуватися. Для початку потрібно взяти блюдце і половину хвилини потримати його у гарячій воді. Потім паперовим рушником витираємо краплі води і поміщаємо на блюдце масло. Через 3-4 хвилини воно готове до готування.

Лише спробуйте! Якщо ви додасте ці інгредієнти до фаршу, пельмені будуть вдвічі соковитіші та смачні

понеділок, 24 лютий 2025, 11:12

Смачні пельмені — улюблена страва багатьох людей. Звичайно, що основний компонент смаку — це фарш. Тісто має не менше значення, але зауважень до м’ясної складової буває значно більше. Читайте далі, що допоможе зробити його смачним та соковитим, передаю...

А ви це знали? Звідки береться піна при варінні м’яса і навіщо її знімати

понеділок, 24 лютий 2025, 10:15

Певно всі ще з малечку знають, що потрібно знімати піну з бульйону під час варіння. Та мало хто розуміє справжню причину цієї дії, передають Патріоти України. Чому ж піна з’являється під час варіння м’яса і чи потрібно її знімати? М’ясо відноситься до ...