Цей трюк дозволить зробити розвареним горох за 15 хвилин. Примітно, що метод не потребує якихось складних маніпуляцій чи секретних інгредієнтів, передають Патріоти України.
Спочатку промитий горох потрібно залити холодною водою, поставити на вогонь і посолити. Потім воду доводять до кипіння і варять на повільному вогні 15 хвилин.
Після цього воду майже повністю зливають та заливають практично крижану. За кілька хвилин горох повністю розвариться. Таким чином, запам’ятати потрібно лише одне правило: холодну воду додають у гарячий горох, а не навпаки.
Дерун – національна українська страва. В місті Коростень щорічно проводиться Міжнародний фестиваль деруна, та є пам’ятник цій чудовій страві. Та, певно, не знайдеться українця, який би не любив ласувати картопляними оладками, передають Патріоти України...
Далеко не всім людям подобається дуже міцна кава. Надмірну гіркуватість оцінять лише деякі кавомани. Але що робити, якщо ви вже придбали новий сорт кави, а потім, посмакувавши, зрозуміли що вона надто міцна для вас, передають Патріоти України. Відповід...