Багатьом господаркам знайома ситуація, коли овочі залежалися і вже не виглядають так свіжо та апетитно, передають Патріоти України.
Якщо на продуктах немає слідів присутності плісняви, вони мають цілком уживаний вигляд, їх ще можна реанімувати.
Досвідчені господині знають один простий лайфхак, як використовувати овочі, що залежалися, і фрукти і врятувати їх від попадання у відро для сміття.
Якщо в холодильнику овочі залежалися і годяться для салату, то можна просто потримати їх в оцтовій воді. Такий простий спосіб допоможе повернути їм колишню свіжість.
Основні підказки, які стануть у нагоді господиням:
Іноді навіть професійні кухарі припускаються помилок у приготуванні найпростіших страв, що вже говорити про любителів. Картопляне пюре навряд чи можна віднести до гарнірів, процес приготування якого проходить завше гладко, передають Патріоти України. К...
Деруни можна назвати чудовою бюджетною стравою, здатною принести різноманітність у звичний раціон. Однак для того, щоб страва сподобалась всім домашнім, вона має бути красивою та смачною, передають Патріоти України. За естетику дерунів відповідає колір...