Багатьом господаркам знайома ситуація, коли овочі залежалися і вже не виглядають так свіжо та апетитно, передають Патріоти України.
Якщо на продуктах немає слідів присутності плісняви, вони мають цілком уживаний вигляд, їх ще можна реанімувати.
Досвідчені господині знають один простий лайфхак, як використовувати овочі, що залежалися, і фрукти і врятувати їх від попадання у відро для сміття.
Якщо в холодильнику овочі залежалися і годяться для салату, то можна просто потримати їх в оцтовій воді. Такий простий спосіб допоможе повернути їм колишню свіжість.
Основні підказки, які стануть у нагоді господиням:
Лосось — популярна страва в літні місяці через свою свіжість і чудовий смак. Його можна використовувати у різних рецептах і готувати різними способами, включаючи гриль, запікання та копчення, Патріоти України. Запечений лосось — це простий і швидкий с...
Вам зателефонували друзі й говорять, що йдуть до вас в гості, а ви не готувались? Не біда. Готуючи крильця за цим простим рецептом ви та ваші гості залишитеся точно задоволеними. Ці крильця – просто нереально смачні! Хрусткі-хрусткі в смачному кисло-со...