Є секрет! Як смачно посмажити рибу, щоб не підгорало борошно

Смажена риба має особливий смак порівняно з запеченою. Для різноманіття дуже хочеться саме такої. Але панірування в борошні буває робить злий жарт. Зі смачної риби вона перетворюється в підгорілу, передають Патріоти України.

Подробиці

Проблема полягає в тому, що важко рівномірно розподілити борошно на поверхні риби. В деяких місцях він виходить досить щільним. В результаті з’являється недолік.

Виправити ситуацію можна зміною техніки панірування. Для цього потрібно зробити наступне. В пакет висипте панірувальну суміш (борошно, сіль, спеції). Туди ж покладіть порізану на шматки рибу. Закрийте пакет. А тепер потрусіть ним і різні сторони.

Цей спосіб допомагає рівномірно розподілити панірування. Потім ви просто дістанете рибу з рівним його шаром. Можна переходити до обсмажування. Тепер точно все буде добре.

Не всім корисно: Лікарі розповіли, кому не можна груші

вівторок, 4 листопад 2025, 18:15

Груші - смачний та корисний фрукт, але не всім вони підходять. Лікарі та дієтологи наголошують: у деяких людей груші можуть викликати проблеми зі шлунком, кишечником або цукром у крові, передають Патріоти України. Кому не варто їсти груші:. Порада експ...

Ще й дуже смачний! Названо чай, який допомагає контролювати тиск і рівень цукру в крові

вівторок, 4 листопад 2025, 17:30

Багато хто знає про користь оливкової олії для здоров'я, але про користь оливкового листя чули далеко не всі, передають Патріоти України. Вчені встановили, що чай з листя оливкового дерева може допомогти знизити ризик ожиріння, діабету, підвищеного кро...