Є секрет! Як смачно посмажити рибу, щоб не підгорало борошно

Смажена риба має особливий смак порівняно з запеченою. Для різноманіття дуже хочеться саме такої. Але панірування в борошні буває робить злий жарт. Зі смачної риби вона перетворюється в підгорілу, передають Патріоти України.

Подробиці

Проблема полягає в тому, що важко рівномірно розподілити борошно на поверхні риби. В деяких місцях він виходить досить щільним. В результаті з’являється недолік.

Виправити ситуацію можна зміною техніки панірування. Для цього потрібно зробити наступне. В пакет висипте панірувальну суміш (борошно, сіль, спеції). Туди ж покладіть порізану на шматки рибу. Закрийте пакет. А тепер потрусіть ним і різні сторони.

Цей спосіб допомагає рівномірно розподілити панірування. Потім ви просто дістанете рибу з рівним його шаром. Можна переходити до обсмажування. Тепер точно все буде добре.

Цей трюк допоможе завжди купувати свіжі та соковиті фрукти

четвер, 27 листопад 2025, 13:10

Вибір якісних фруктів та овочів часто буває складнішим, ніж здається. Багато продуктів виглядають свіжими лише на перший погляд. Але існує простий трюк із вагами, який допомагає швидко оцінити їхню справжню якість, передають Патріоти України. Чому важл...

Допомагає схуднути і не тільки! Чому ця спеція повинна бути на кожній кухні після 30

четвер, 27 листопад 2025, 11:45

Куркума давно відома своїм насиченим помаранчевим кольором, але вона цінна не лише через це. Ця спеція може допомогти схуднути, підтримати імунітет та покращити стан шкіри, волосся і нігтів, передають Патріоти України. Чому куркума сприяє схудненню? К...