Риба хоча й проста в приготуванні, але має певні нюанси. Пропонуємо вам кілька простих кроків для ідеального результату. Можливо, ви вже ними користуєтеся. А новачкам буде корисно дізнатися дещо нове, передають Патріоти України.
Рибу перед смаженням потрібно ретельно обробляти. Дістаньте зябра, відріжте пластівці, подивіться, щоб не залишилося чорної плівки в рибі. Вона буде давати гіркоту, якщо не прибрати все.
Рибу можна не нарізати порційно, якщо розміри дозволяють її покласти на сковороду. Щоб вона краще просмажилася та ввібрала смак, зробіть на ній розрізи.
Зробити рибу більш м’якою та смачнішою допоможе лимонний сік. Так, для риби він завжди актуальний.
Зробіть панірування. Саме воно забезпечить золотисту та апетитну скоринку для риби. Можна навіть кляр приготувати, якщо любите смажити, як у фритюрі. Добре розігрівайте сковороду перед тим як викладати рибу. Смачного!
Курка-гриль - це класика, яку легко зіпсувати. Сухе, гумове, безсмакове м’ясо здатне зіпсувати будь-який обід. Але відома кулінарна експертка Дженніфер Сігл поділилася рецептом, який гарантує ніжне, соковите і ароматне філе щоразу, передають Патріоти У...
Те, що ми їмо, має набагато більший вплив на наше психічне самопочуття, ніж може здаватися на перший погляд. Сучасні дослідження доводять тісний зв’язок між харчуванням і тривожністю, передають Патріоти України. Деякі продукти здатні знижувати рівень с...