Є секрет! Як смачно посмажити рибу, щоб просили добавку

Риба хоча й проста в приготуванні, але має певні нюанси. Пропонуємо вам кілька простих кроків для ідеального результату. Можливо, ви вже ними користуєтеся. А новачкам буде корисно дізнатися дещо нове, передають Патріоти України.

Подробиці

Рибу перед смаженням потрібно ретельно обробляти. Дістаньте зябра, відріжте пластівці, подивіться, щоб не залишилося чорної плівки в рибі. Вона буде давати гіркоту, якщо не прибрати все.

Рибу можна не нарізати порційно, якщо розміри дозволяють її покласти на сковороду. Щоб вона краще просмажилася та ввібрала смак, зробіть на ній розрізи.

Зробити рибу більш м’якою та смачнішою допоможе лимонний сік. Так, для риби він завжди актуальний.

Зробіть панірування. Саме воно забезпечить золотисту та апетитну скоринку для риби. Можна навіть кляр приготувати, якщо любите смажити, як у фритюрі. Добре розігрівайте сковороду перед тим як викладати рибу. Смачного!

Господиням на замітку! Які хитрощі дозволять посмажити рибу без неприємного запаху

субота, 18 січень 2025, 10:10

Риба є смачним та корисним продуктом харчування, тому періодично її варто обов’язково включати до раціону. Однак з її неприємним ароматом, що виникає у процесі смаження, не завжди впорається навіть потужна витяжка, передають Патріоти України. Але від н...

Є секрет! Що додати в пляшку, щоб оливкова олія вийшла ароматнішою і набула пікантного смаку

субота, 18 січень 2025, 9:09

Оливкова олія набагато корисніша за соняшникову. Це джерело олеїнової кислоти та багатьох інших важливих для людського організму сполук. Втім, для смаження оливкову олію використовувати не варто. А ось для заправки салатів вона смакує ідеально, передаю...