Сало – смачна та корисна закуска, передають Патріоти України.
Хто не любить поласувати смачним салом у поєднанні з чорним свіжим хлібом та цибулею? Далеко не кожна господиня може засолити сало так, щоб воно буквально тануло у роті. Однак є кілька простих способів приготувати ніжне та м’яке сало.
Найголовніше при засолюванні – вибрати хороший шматочок сала, а також вдало підібрати ароматний букет зі спецій та прянощів.
Сало має бути свіжим, рекомендується брати з м’ясними прошарками. Запах зазвичай тонкий і солодкувато-молочний.
Розмір шматків сала для засолювання впливає час приготування. Краще вибирати невеликі шматки по 100-150 г, великі залишаться прісними.
Зі спецій необхідно взяти лавровий лист, велику сіль, мелений перець.
У плоску тарілку насипте 2/3 склянки солі. Після цього додайте подрібнений лавровий лист та мелений перець. Суміш потрібно перемішати, а потім натерти нею смужки сала з усіх боків.
Накрийте сало кришкою та помістіть в холодильник на п’ять днів.
Останній етап вимагає загорнути сало у фольгу чи пергамент та відправити на добу до морозильної камери.
Дієтологи зазначають: таке бажання може вказувати на дефіцит електролітів, вітамінів або мінералів, передають Патріоти України. Що може означати кожен смак:. Що робити:. Попередження: постійне бажання всіх трьох смаків може сигналізувати про порушення ...
Багато продуктів у нашому раціоні містять прихований цукор, навіть якщо вони здаються здоровими. Часте вживання таких продуктів може спричинити набір ваги, проблеми з зубами і енергетичні спади, передають Патріоти України. Найпоширеніші продукти з прих...