Є секрет! Як смачно засолити домашнє сало, щоб воно тануло у роті

Сало – смачна та корисна закуска, передають Патріоти України.

Хто не любить поласувати смачним салом у поєднанні з чорним свіжим хлібом та цибулею? Далеко не кожна господиня може засолити сало так, щоб воно буквально тануло у роті. Однак є кілька простих способів приготувати ніжне та м’яке сало.

Подробиці

Найголовніше при засолюванні – вибрати хороший шматочок сала, а також вдало підібрати ароматний букет зі спецій та прянощів.

Сало має бути свіжим, рекомендується брати з м’ясними прошарками. Запах зазвичай тонкий і солодкувато-молочний.

Розмір шматків сала для засолювання впливає час приготування. Краще вибирати невеликі шматки по 100-150 г, великі залишаться прісними.

Зі спецій необхідно взяти лавровий лист, велику сіль, мелений перець.

У плоску тарілку насипте 2/3 склянки солі. Після цього додайте подрібнений лавровий лист та мелений перець. Суміш потрібно перемішати, а потім натерти нею смужки сала з усіх боків.

Накрийте сало кришкою та помістіть в холодильник на п’ять днів.

Останній етап вимагає загорнути сало у фольгу чи пергамент та відправити на добу до морозильної камери.

Джерело: ПростоВей

Ви будете здивовані! ТОП-5 переваг яєць, які можуть допомогти вам схуднути

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:10

Яйця — це чудовий варіант для сніданку, багатий на білок та здорові жири. Крім легкості у приготуванні, цей продукт здатен підтримати ваше здоров’я та навіть, допомогти схуднути, контролюючи апетит та зменшуючи ризик переїдання, передають Патріоти Укра...

Смакота! Чебуреки з лаваша на швидку руку

четвер, 26 вересень 2024, 22:10

Чебуреки – ситна та смачна страва. Але возитися з тістом подобається далеко не всім, та й час не завжди є. Ось саме для таких випадків існують «ледачі чебуреки». Такі чебуреки – безпрограшний варіант для швидкого перекусу або оригінальної закуски для п...