
Сало – смачна та корисна закуска, передають Патріоти України.
Хто не любить поласувати смачним салом у поєднанні з чорним свіжим хлібом та цибулею? Далеко не кожна господиня може засолити сало так, щоб воно буквально тануло у роті. Однак є кілька простих способів приготувати ніжне та м’яке сало.
Найголовніше при засолюванні – вибрати хороший шматочок сала, а також вдало підібрати ароматний букет зі спецій та прянощів.
Сало має бути свіжим, рекомендується брати з м’ясними прошарками. Запах зазвичай тонкий і солодкувато-молочний.
Розмір шматків сала для засолювання впливає час приготування. Краще вибирати невеликі шматки по 100-150 г, великі залишаться прісними.
Зі спецій необхідно взяти лавровий лист, велику сіль, мелений перець.
У плоску тарілку насипте 2/3 склянки солі. Після цього додайте подрібнений лавровий лист та мелений перець. Суміш потрібно перемішати, а потім натерти нею смужки сала з усіх боків.
Накрийте сало кришкою та помістіть в холодильник на п’ять днів.
Останній етап вимагає загорнути сало у фольгу чи пергамент та відправити на добу до морозильної камери.
Віскі вважається найменш шкідливим алкогольним напоєм, якщо вживати його помірно. Про це розповіла кардіологиня Олена Лащенко, передають Патріоти України. За словами лікарки, невеликі дози віскі менш небезпечні для здоров’я, ніж інші види алкоголю. У п...
Людям з високим кров’яним тиском кардіологи зазвичай радять звернути увагу на свій раціон й виключити зі щоденного меню солоне, гостре та жирне, а також обмежити вживання кави, міцного чаю, алкоголю та солодкого, передають Патріоти України. У гіпертоні...