Є секрет! Як смажити дешеве м’ясо, щоб воно було соковитим та м’яким

Якщо м’ясо дещо сумнівної якості, але свіже, його також можна смачно приготувати. Не поспішайте робити фарш з нього або маринувати. Зараз розкажемо кілька кулінарних трюків, які дозволять смачно посмажити м’ясо, передають Патріоти України.

Подробиці

Для початку потрібно м’ясо помити водою та обсушити паперовими серветками. Розріжте на шматки. Прогрійте сковороду з олією, покладіть вершкового масла. Викладіть м’ясо та смажте до рум’яної скоринки.

Коли на м’ясі видна золотиста скоринка, заберіть його зі сковороди. А сюди в сковороду відправте смажитися цибулю. Розрахунок — на 1 кг м’яса треба 3 цибулини.

В моменті ви побачите, що цибуля стає м’якою. Додайте маленьку ложку соди та активно вимішуйте цибулю. Тоді поверніть на сковороду м’ясо. Прикрутіть вогонь та продовжуйте все разом готувати протягом 15 хвилин. Смачного!

Любите гречку? Ось що обов’язково потрібно про неї знати

субота, 12 липень 2025, 17:09

Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...