
Якщо м’ясо дещо сумнівної якості, але свіже, його також можна смачно приготувати. Не поспішайте робити фарш з нього або маринувати. Зараз розкажемо кілька кулінарних трюків, які дозволять смачно посмажити м’ясо, передають Патріоти України.
Для початку потрібно м’ясо помити водою та обсушити паперовими серветками. Розріжте на шматки. Прогрійте сковороду з олією, покладіть вершкового масла. Викладіть м’ясо та смажте до рум’яної скоринки.
Коли на м’ясі видна золотиста скоринка, заберіть його зі сковороди. А сюди в сковороду відправте смажитися цибулю. Розрахунок — на 1 кг м’яса треба 3 цибулини.
В моменті ви побачите, що цибуля стає м’якою. Додайте маленьку ложку соди та активно вимішуйте цибулю. Тоді поверніть на сковороду м’ясо. Прикрутіть вогонь та продовжуйте все разом готувати протягом 15 хвилин. Смачного!
Підвищений рівень холестерину часто залишається непоміченим, доки не призводить до серйозних проблем із серцем чи судинами. Саме тому профілактика має починатися з повсякденних звичок, зокрема - з харчування, передають Патріоти України. Наш раціон безп...
Мандарини - смачні та корисні цитрусові, але вони підходять не всім. Через високу кислотність і цукор деякі категорії людей повинні обмежити або уникати їх споживання, передають Патріоти України.