Якщо м’ясо дещо сумнівної якості, але свіже, його також можна смачно приготувати. Не поспішайте робити фарш з нього або маринувати. Зараз розкажемо кілька кулінарних трюків, які дозволять смачно посмажити м’ясо, передають Патріоти України.
Для початку потрібно м’ясо помити водою та обсушити паперовими серветками. Розріжте на шматки. Прогрійте сковороду з олією, покладіть вершкового масла. Викладіть м’ясо та смажте до рум’яної скоринки.
Коли на м’ясі видна золотиста скоринка, заберіть його зі сковороди. А сюди в сковороду відправте смажитися цибулю. Розрахунок — на 1 кг м’яса треба 3 цибулини.
В моменті ви побачите, що цибуля стає м’якою. Додайте маленьку ложку соди та активно вимішуйте цибулю. Тоді поверніть на сковороду м’ясо. Прикрутіть вогонь та продовжуйте все разом готувати протягом 15 хвилин. Смачного!
Зелений чай - не просто смачний і освіжаючий напій. Його здавна вважають еліксиром здоров’я в азійській культурі, а сучасні дослідження підтверджують його користь для серцево-судинної системи. Але чи справді зелений чай допомагає при підвищеному тиску ...
Більшість із нас тримають пляшку молока в холодильнику - адже воно потрібне для чаю, кави чи сніданку. Але виявляється, ми роками зберігаємо його неправильно, і саме тому воно швидко псується, передають Патріоти України. Виробник Kalona SuperNatural ст...