Рибу полюбляють всі любителі смачненького. Це дуже корисна на нашому столі страва. Тому кожна дбайлива господиня намагається скласти меню так, щоб цей продукт був на столі хоча б кілька разів на тиждень. передають Патріоти України.
Звісно, найкорисніша риба запечена чи приготована на пару. Але часом дуже хочеться посмакувати добре підсмаженим карасиком.
Смажена риба не завжди вдається ідеально. Буває так, що шматочки пристають до сковорідки.
Навіть часом, якщо ви додали достатню кількість олії на сковорідку, риба може пригорати. Тоді ми отримуємо зіпсований вигляд страви, та сковорідку, яку потрібно чистити.
Тому варто дотримуватись певних правил при смаженні риби, щоб цього не сталось.
Молоко – дуже корисний напій. Однак при довгому термічному впливі продукт втрачає свої властивості. Тому сотейник, заповнений молочною рідиною, не варто тримати на плиті більше двох хвилин, передають Патріоти України. Проте молоко доходить до кипіння д...
Варену картоплю навряд чи можна назвати надто складним у приготуванні гарніром. І все ж таки труднощі, пов’язані зі створенням цієї страви, існують. Наприклад, домогтися від овочів потрібного ступеня готовності на так вже й просто, передають Патріоти У...