Найчастіше при смаженні м’яса, овочів, грибів та інших продуктів нагріта на сковороді рослинна олія влаштовує справжній салют, через що мажеться робоча поверхня і весь посуд, що стоїть поруч, передають Патріоти України.
А ще опіки можна отримати і одяг забруднити.
Тут причина не так у самій олії, як у волозі, яка потрапляє на розігріту сковороду.
Спочатку всі продукти, які довелося перед приготуванням помити або обробити у воді (наприклад, гриби), потрібно обсушити на рушнику або відкинути на друшляк.
Окрему увагу потрібно приділити овочам, які й без миття містять чимало вологи. Безпосередньо перед смаженням їх потрібно підсушити. Якщо доведеться смажити помідори, їх не слід викладати на розпечену сковороду.
Також не вдасться повністю висушити м’ясо, рибу та морепродукти. На цей випадок передбачено іншу хитрість.
Візьміть ½ чайної ложки солі та рівномірно розподіліть її по всій площині сковорідки. Після цього можна наливати рослинну олію та ставити сковороду на вогонь. Цей лайфхак вважається найефективнішим, але доведеться скоригувати кількість солі, вказану в рецепті.
Ви знали, що мафіни можуть бути не лише солодкими? Дуже смачні, ситні та корисні мафіни виходять з курки та сиру за дуже простим рецептом. Такі капкейки зручно порційно подавати до святкового столу або трохи остудивши, брати з собою, як легку закуску н...
Наводимо прості та смачні рецепти освіжаючих напоїв, які ви можете приготувати в домашніх умовах, передають Патріоти України. ІМБІРНО-ЛАЙМОВИЙ СПРІТЦ. Складові:. Спосіб приготування:. У невеликій каструльці нагрійте цукор із водою до повного розчинення...