Посмажити рибу просто, оскільки для цього не потрібно багато часу чи додаткових продуктів. передають Патріоти України.
Однак деякі недосвідчені господарки скаржаться, що заморожена риба під час готування розвалюється. Є деякі секрети, щоб цього не допустити, а страва виходила апетитною.
Насамперед рибу потрібно розморозити природним шляхом. Достатньо заздалегідь дістати її з морозильної камери та дати розморозитися прикімнатній температурі або в холодильнику.
Деякі кулінари радять розпочати смаження до того, як продукт повністю розморозиться. При цьому риба не сильно розвалюватиметься.
Щоб шматки риби зберегли свою форму під час смаження, їх слід посипати сіллю та залишити у такому вигляді на 15–20 хвилин. Крім того, можна тушку на пару годинників помістити в соляний розчин.
Завдяки паніровці шматочки риби теж збережуть свою форму. Найпростіше обваляти нарізані шматки м’яса в борошні або сухарях. Можна готувати страву у клярі.
Обов’язково смажити рибу потрібно на добре розігрітій пательні.
Зелений чай - не просто смачний і освіжаючий напій. Його здавна вважають еліксиром здоров’я в азійській культурі, а сучасні дослідження підтверджують його користь для серцево-судинної системи. Але чи справді зелений чай допомагає при підвищеному тиску ...
Більшість із нас тримають пляшку молока в холодильнику - адже воно потрібне для чаю, кави чи сніданку. Але виявляється, ми роками зберігаємо його неправильно, і саме тому воно швидко псується, передають Патріоти України. Виробник Kalona SuperNatural ст...