Є секрет! Як смажити заморожену рибу, щоб вона не розвалювалася

Посмажити рибу просто, оскільки для цього не потрібно багато часу чи додаткових продуктів. передають Патріоти України.

Однак деякі недосвідчені господарки скаржаться, що заморожена риба під час готування розвалюється. Є деякі секрети, щоб цього не допустити, а страва виходила апетитною.

Насамперед рибу потрібно розморозити природним шляхом. Достатньо заздалегідь дістати її з морозильної камери та дати розморозитися прикімнатній температурі або в холодильнику.

Деякі кулінари радять розпочати смаження до того, як продукт повністю розморозиться. При цьому риба не сильно розвалюватиметься.

Щоб шматки риби зберегли свою форму під час смаження, їх слід посипати сіллю та залишити у такому вигляді на 15–20 хвилин. Крім того, можна тушку на пару годинників помістити в соляний розчин.

Завдяки паніровці шматочки риби теж збережуть свою форму. Найпростіше обваляти нарізані шматки м’яса в борошні або сухарях. Можна готувати страву у клярі.

Обов’язково смажити рибу потрібно на добре розігрітій пательні.

Джерело: ПростоВей

Ви будете здивовані! ТОП-5 переваг яєць, які можуть допомогти вам схуднути

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:10

Яйця — це чудовий варіант для сніданку, багатий на білок та здорові жири. Крім легкості у приготуванні, цей продукт здатен підтримати ваше здоров’я та навіть, допомогти схуднути, контролюючи апетит та зменшуючи ризик переїдання, передають Патріоти Укра...

Смакота! Чебуреки з лаваша на швидку руку

четвер, 26 вересень 2024, 22:10

Чебуреки – ситна та смачна страва. Але возитися з тістом подобається далеко не всім, та й час не завжди є. Ось саме для таких випадків існують «ледачі чебуреки». Такі чебуреки – безпрограшний варіант для швидкого перекусу або оригінальної закуски для п...