
Посмажити рибу просто, оскільки для цього не потрібно багато часу чи додаткових продуктів. передають Патріоти України.
Однак деякі недосвідчені господарки скаржаться, що заморожена риба під час готування розвалюється. Є деякі секрети, щоб цього не допустити, а страва виходила апетитною.
Насамперед рибу потрібно розморозити природним шляхом. Достатньо заздалегідь дістати її з морозильної камери та дати розморозитися прикімнатній температурі або в холодильнику.
Деякі кулінари радять розпочати смаження до того, як продукт повністю розморозиться. При цьому риба не сильно розвалюватиметься.
Щоб шматки риби зберегли свою форму під час смаження, їх слід посипати сіллю та залишити у такому вигляді на 15–20 хвилин. Крім того, можна тушку на пару годинників помістити в соляний розчин.
Завдяки паніровці шматочки риби теж збережуть свою форму. Найпростіше обваляти нарізані шматки м’яса в борошні або сухарях. Можна готувати страву у клярі.
Обов’язково смажити рибу потрібно на добре розігрітій пательні.
Віскі вважається найменш шкідливим алкогольним напоєм, якщо вживати його помірно. Про це розповіла кардіологиня Олена Лащенко, передають Патріоти України. За словами лікарки, невеликі дози віскі менш небезпечні для здоров’я, ніж інші види алкоголю. У п...
Людям з високим кров’яним тиском кардіологи зазвичай радять звернути увагу на свій раціон й виключити зі щоденного меню солоне, гостре та жирне, а також обмежити вживання кави, міцного чаю, алкоголю та солодкого, передають Патріоти України. У гіпертоні...