Посмажити рибу просто, оскільки для цього не потрібно багато часу чи додаткових продуктів. передають Патріоти України.
Однак деякі недосвідчені господарки скаржаться, що заморожена риба під час готування розвалюється. Є деякі секрети, щоб цього не допустити, а страва виходила апетитною.
Насамперед рибу потрібно розморозити природним шляхом. Достатньо заздалегідь дістати її з морозильної камери та дати розморозитися прикімнатній температурі або в холодильнику.
Деякі кулінари радять розпочати смаження до того, як продукт повністю розморозиться. При цьому риба не сильно розвалюватиметься.
Щоб шматки риби зберегли свою форму під час смаження, їх слід посипати сіллю та залишити у такому вигляді на 15–20 хвилин. Крім того, можна тушку на пару годинників помістити в соляний розчин.
Завдяки паніровці шматочки риби теж збережуть свою форму. Найпростіше обваляти нарізані шматки м’яса в борошні або сухарях. Можна готувати страву у клярі.
Обов’язково смажити рибу потрібно на добре розігрітій пательні.
Тушкована капуста – страва бюджетна, смачна і дуже популярна, передають Патріоти України. Багато господинь люблять її подавати до столу, оскільки з такою стравою можна суттєво заощадити та нагодувати родину смачною вечерею. Проте процес приготування ка...
Приготуйте смачну піцу з листкового тіста. Швидка страва без заморочок за лічені хвилини, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. Викладіть тісто на рівну поверхню, щоб розморозилося. Після того розкачайте його до однакової товщини та р...