Часто буває, що купиш спеції, відкриєш, один раз додаси до страви, а потім вони стали ніякі, збилися грудками, не мають приємний запах. Щоб така ситуація не трапилася у вас, варто знати, як правильно зберігати спеції, передають Патріоти України.
Як не можна зберігати спеції?
Чи шкідливі спеції, термін придатності яких закінчився?
На думку фахівців, вони не шкідливі. На пакуванні багатьох спецій вказані терміни придатності, протягом яких вони збережуть найміцніший смак і якість. Однак якщо ви не відкривали, наприклад, лавровий лист, то навіть після закінчення терміну споживання аромат та смак буде відмінним, оскільки пакування герметичне.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Щоб банани не почорніли і втратили свої корисні властивості, їх потрібно зберігати певним чином. Розповідаємо, які умови зберігання підходять до цих плодів, передають Патріоти України. Удома зв’язку бананів потрібно одразу дістати з пакета, інакше вони...