Часто буває, що купиш спеції, відкриєш, один раз додаси до страви, а потім вони стали ніякі, збилися грудками, не мають приємний запах. Щоб така ситуація не трапилася у вас, варто знати, як правильно зберігати спеції, передають Патріоти України.
Як не можна зберігати спеції?
Чи шкідливі спеції, термін придатності яких закінчився?
На думку фахівців, вони не шкідливі. На пакуванні багатьох спецій вказані терміни придатності, протягом яких вони збережуть найміцніший смак і якість. Однак якщо ви не відкривали, наприклад, лавровий лист, то навіть після закінчення терміну споживання аромат та смак буде відмінним, оскільки пакування герметичне.
У світі здорового харчування з’явився новий фаворит - ройбуш. Його все частіше називають "африканським еліксиром довголіття", і не даремно. Цей ароматний, янтарний настій не лише смачний, а й напрочуд корисний. Чим ройбуш кращий за каву і чорний чай? Р...
Помідори – це овоч, який має яскравий смак і насичений аромат, без яких важко уявити літні салати чи домашні страви. Проте багато хто звик одразу класти їх у холодильник, вважаючи, що так вони довше залишаться свіжими. Насправді це поширена помилка, як...