Є секрет! Як тушити капусту, щоб вона не стала сухою та несмачною

Смажена капуста нерідко приносить гурманам задоволення і як окрема страва. Однак господині досить часто припускаються помилки, яка призводить до сухості та погіршення смакових якостей продукту. Щоб зберегти м’якість, соковитість і прекрасний смак капусти, необхідно дотримуватися одного простого правила, передають Патріоти України.

Поширена помилка

Деякі кулінари-аматори поспішають викласти свіжу капусту на розпечену сковороду відразу після того, як продукт був нашаткований. Робити цього в жодному разі не можна: в результаті такої термічної обробки подрібнений овоч стане дуже твердим і набагато менш смачним. Капусту потрібно правильно підготувати до процедури.

Що потрібно зробити з капустою

Перед тим як відправити нашатковану капусту на гарячу поверхню, овоч потрібно обдати окропом. Ця нескладна дія підготує продукт до подальшого обсмажування та дозволить йому зберегти м’якість та відмінний смак. У результаті пиріжки, в які планується додати смажений капустяний інгредієнт, точно не будуть зіпсовані.

Господиням на замітку! Що додати до тіста, щоб пиріжки довго залишалися м’якими

неділя, 24 серпень 2025, 5:40

Що додати до тіста, щоб пиріжки довго залишалися м’якими, передають Патріоти України. Загалом, важливо не пересушити тісто під час випікання.

Зіпсують все! ТОП-5 помилок у приготуванні шашлику

субота, 23 серпень 2025, 18:07

Ти, напевно, і так майстер у приготуванні шашлику, але, як відомо, досконалості немає меж! Тому редакція Prostoway вирішила зайвий раз нагадати грубі помилки у приготуванні смаженого м’яса, які найчастіше називають відомі кухарі та професійні шашличник...