Є секрет! Як тушити капусту, щоб вона не стала сухою та несмачною

Смажена капуста нерідко приносить гурманам задоволення і як окрема страва. Однак господині досить часто припускаються помилки, яка призводить до сухості та погіршення смакових якостей продукту. Щоб зберегти м’якість, соковитість і прекрасний смак капусти, необхідно дотримуватися одного простого правила, передають Патріоти України.

Поширена помилка

Деякі кулінари-аматори поспішають викласти свіжу капусту на розпечену сковороду відразу після того, як продукт був нашаткований. Робити цього в жодному разі не можна: в результаті такої термічної обробки подрібнений овоч стане дуже твердим і набагато менш смачним. Капусту потрібно правильно підготувати до процедури.

Що потрібно зробити з капустою

Перед тим як відправити нашатковану капусту на гарячу поверхню, овоч потрібно обдати окропом. Ця нескладна дія підготує продукт до подальшого обсмажування та дозволить йому зберегти м’якість та відмінний смак. У результаті пиріжки, в які планується додати смажений капустяний інгредієнт, точно не будуть зіпсовані.

Цей продукт з кухні зміцнює імунітет навіть у мікродозах - нове дослідження

субота, 13 вересень 2025, 17:12

Імбир - одна з небагатьох спецій, користь якої підтверджують не лише традиції, а й сучасні наукові дослідження. Нові дані показали: навіть невеликої кількості імбиру достатньо, щоб активувати імунні клітини та допомогти організму ефективніше боротися з...

Ви точно це робите! Названо ранкові звички, які дуже небезпечні для здоров’я

субота, 13 вересень 2025, 10:30

Ранкові звички можуть мати набагато більший вплив на здоров’я, ніж здається на перший погляд. Те, що ви їсте на сніданок, або відмова від нього, здатні змінити метаболізм, рівень енергії та ризик хронічних захворювань, передають Патріоти України. Навіт...