Смажена капуста нерідко приносить гурманам задоволення і як окрема страва. Однак господині досить часто припускаються помилки, яка призводить до сухості та погіршення смакових якостей продукту. Щоб зберегти м’якість, соковитість і прекрасний смак капусти, необхідно дотримуватися одного простого правила, передають Патріоти України.
Деякі кулінари-аматори поспішають викласти свіжу капусту на розпечену сковороду відразу після того, як продукт був нашаткований. Робити цього в жодному разі не можна: в результаті такої термічної обробки подрібнений овоч стане дуже твердим і набагато менш смачним. Капусту потрібно правильно підготувати до процедури.
Перед тим як відправити нашатковану капусту на гарячу поверхню, овоч потрібно обдати окропом. Ця нескладна дія підготує продукт до подальшого обсмажування та дозволить йому зберегти м’якість та відмінний смак. У результаті пиріжки, в які планується додати смажений капустяний інгредієнт, точно не будуть зіпсовані.
Багато людей не уявляють ранок без кави, але лікарі попереджають: надмірне споживання кофеїну може призвести до підвищення тиску, тривожності та проблем зі сном. Експерти радять звернути увагу на альтернативні напої, які не лише пробуджують організм, а...
Лікарі попереджають: ранкова кава на порожній шлунок може нашкодити здоров’ю. Вживання напою натще здатне спричинити проблеми з травленням, серцево-судинною та нервовою системами. Про це пише Storinka, передають Патріоти України. Чим небезпечна кава бе...