Є секрет! Як у магазині розпізнати, що оселедець пересолений

Ніхто не стане сперечатися з тим, що найсмачніший оселедець – той, що був засолений самостійно. Однак часом у господинь немає можливості приготувати рибку своїми руками, і доводиться вирушати в магазин за вже готовою, передають Патріоти України.

На жаль, спробувати солоний оселедець перед тим, як вирушити з ним на касу, не можна, чому на нашому столі часом виявляється страшенно пересолений, і тому несмачний продукт.

Щоб наступного разу не потрапити в халепу, вам достатньо лише дізнатися про кілька ознак, які допоможуть впізнати надмірно солону рибу. По-перше, вирушаючи за покупками, вибирайте крупну рибку – жирну рибу практично неможливо пересолити.

По-друге, серед запропонованого асортименту постарайтеся обирати риб-самців.

Впізнати його можна по широкому піджатому черевці і горбатій спинці, тоді як спинка самок пряма і рівна, а черевце – об’ємне та звисаюче.

Нарешті, по-третє: пересолений оселедець навпомацки набагато щільніший. До речі, часто трапляється так, що у такої риби деформований хвіст, тому, помітивши перелічені особливості, добре подумайте над тим, чи гідна ця риба бути поданою до вашого столу.

Xитрість досвідчених кухарів, яка допоможе приготувати «соковиті відбивні

понеділок, 5 травень 2025, 18:12

Любителі смачненько поїсти певно не відмовляться від соковитої відбивної, передають Патріоти України. Якщо ви засвоїте поради по її приготуванню, то з легкістю справитесь з цією задачею. Як вибрати м’ясо. Звісно, найсмачніші відбивні приготуються зі св...

ТОП-3 способи засолити вдома смачну червону рибу

понеділок, 5 травень 2025, 17:12

Можна засолити червону рибу без величезної кількості олії та неприємного присмаку. І найголовніше – дуже швидко, передають Патріоти України. Рибу можна купувати цілу, а можна вже готове філе. Детальніше розповість Вікторія Силка – блогер, технолог рест...