Гречана крупа зараз дорога, тому треба знати, як її варити, щоб не пригоріла, а була ідеальною. Навариста, розсипчаста і при цьому дуже ароматна, передають Патріоти України.
Для того, щоб гречка вийшла розсипчастою, треба брати крупу та воду в співвідношенні 1 до 2, тобто на одну склянку гречаної крупи дві склянки води.
Воду доведіть до кипіння і посоліть, також додайте дрібку харчової соди. Гречану крупу промийте 2-3 рази. Потім висипте її в киплячу воду, зменште вогонь і варіть до готовності протягом 15-20 хвилин.
За 5 хвилин до готовності додайте 2 ст. л. масла на каструлю. Ваш смачний гарнір готовий!
Вершковий аромат встигне наповнити кожну наваристу крупинку, смакуватиме навіть без м’яса, а просто з салатом.
Такий спосіб не підійде, якщо ви захочете перевірити яйця відразу в супермаркеті. У магазині можна лише візуально оглянути яйця і якщо ви бачите, що шкарлупа виблискує або ж пошкоджена, то краще відкладіть і оберіть візуально якісні яйця, передають Пат...
З молока та сметани приготуйте баварський десерт. Буде гарантовано смачно та ніжно. В загальному вам треба з’єднати 6 інгредієнтів. А потім ви просто отримуєте задоволення, передають Патріоти України. Вам потрібні такі компоненти:. Желатин треба залити...