
Гречана крупа зараз дорога, тому треба знати, як її варити, щоб не пригоріла, а була ідеальною. Навариста, розсипчаста і при цьому дуже ароматна, передають Патріоти України.
Для того, щоб гречка вийшла розсипчастою, треба брати крупу та воду в співвідношенні 1 до 2, тобто на одну склянку гречаної крупи дві склянки води.
Воду доведіть до кипіння і посоліть, також додайте дрібку харчової соди. Гречану крупу промийте 2-3 рази. Потім висипте її в киплячу воду, зменште вогонь і варіть до готовності протягом 15-20 хвилин.
За 5 хвилин до готовності додайте 2 ст. л. масла на каструлю. Ваш смачний гарнір готовий!
Вершковий аромат встигне наповнити кожну наваристу крупинку, смакуватиме навіть без м’яса, а просто з салатом.
Халву, яку, до речі, можна приготувати й в домашніх умовах, часто вважають однією з найкорисніших солодощів, адже її виготовляють із горіхів або насіння - продуктів, які самі по собі цінні для організму, передають Патріоти України. Навіть жири в халві ...
Вживання протягом дня достатньої кількості води фахівці називають однією із запорук здоров'я людини. Окрім цього, вважається, що вживання лише однієї склянки води перед кожним прийомом їжі може зменшити апетит, що особливо актуально для тих, хто бажає ...